Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve, līdzīgi Nintendo, neiesaka lietot savu Steam Deck lielā karstumā

    Jaunākie raksti

    Pasauli pāršalcot kārtējam lielajam karstumam vilnim, uzņēmums Valve brīdina savus pārnēsājāmas spēļu konsoles Steam Deck lietotājus, nelietot to šajā laikā.

    Attiecīgi labākais spēļu konsoles lietošanas brīdis būtu temperatūrā no 0 līdz 35 grādiem pēc Celsija, taču, piemēram, Lielbritānijā, Centrāleiropā un ASV temperatūra var sasniegt 40 grādus pēc Celsija. Tas nebūt nav labākais laiks, kad to lietot. Lielākoties tas saistīts ar iespēju to atdzesēt, kas šāda izmērai ierīcei būs ierobežota, un ja nav vēlme to pārkarsēt un sabojāt, labāk no spēlēšanas kādu laiku atturēties.

    Reklāma

    Ar līdzīgu paziņojumu šajā nedēļā klajā nācā arī Nintendo, kas ieteica karstajā laikā nelietot Nintendo Switch spēļu konsoli. Kaut arī Steam Deck ir aprīkots ar speciālu AMD procesoru, kas ir paredzēts siltuma kontrolēšanai, arī tam ir savi limiti. Kā norāda oficiālā informācija, tad pēc 100 grādu Celsija temperatūras sasniegšanas, konsole sāks palēlināt savu darbu, bet pie 105 grādiem tā pilnībā izslēgsies, lai novērstu bojājumus. Tā kā iekārta tiešām var kļūt ļoti karsta, un lietotājiem jābūt uzmanīgiem.

    Pieprasījums pēc šim konsolēm ir pietiekami liels, jo rindā šobrīd jāgaida līdz oktobrim, kas nozīmē, ka sabojāšanas gadījumā nebūs iespējams to tik ātri salabot vai iegūt jaunu konsoli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma