Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe plāno bez maksas piedāvāt Photoshop tīmekļa versiju

    Jaunākie raksti

    Adobe uzsākusi Kanādā testēt Photoshop tīmekļa pārlūkā, kas būšot daļēji pieejams bez maksas. Protams, plašāku iespēju meklētājiem par Photoshop nāksies tomēr samaksāt mēneša maksu, bet pamata iespējas gaidāmas bezmaksas Photoshop versijā.

    Adobe pati Photoshop versiju tīmekļa pārlūkā dēvē par freemium, kas nozīmē, ka tikai maksas lietotājiem būs pieejamas plašākas iespējas. Līdzīgi šobrīd darbojas Photoshop Express un Fresco lietotnes viedtālruņos. Photoshop versiju tīmekļa pārlūkā varēs izmantot ar bezmaksas Adobe lietotāja kontu.

    Reklāma

    Protams, Adobe Photoshop versija tīmekļa pārlūkā nekad nesasniegs Photoshop datoru versijas iespēju klāstu. Sākotnēji Photoshop versija tīmekļa pārlūkā tika paredzēta, lai vairāki cilvēki savā starpā varētu ātri un ērti apmainīties ar idejām un nelieliem attēlu labojumiem. Photoshop versija tīmekļa pārlūkā būs aktuāla Chromebook datoru lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User
    16.06.2022 09:16

    Trīs lietas man zāļu skapītī stāv… GenP, MonkRus, Zii. 😁

    digitalk
    16.06.2022 18:06
    Reply to  User

    man tomēr patīk PainteR, ja nedzenas pēc jaunākā. vismaz kompis bez bloatwāres. pēc tam jau m0nkrus.

    Agnis
    16.06.2022 12:50

    Kā tur īsti bija ar tiem plāniem par online Lightroom versiju? Ņemot vērā, ka GIMP, Krita un Photopea eksistē, no Lightroom, kā vienkārša RAW apstrādes rīka, būtu lielāka jēga nekā no Photoshop.

    Reklāma