Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīts risinājums, kas ikvienam ļauj pieteikt savu mājokli Ukrainas bēgļu izmitināšanai

    Jaunākie raksti

    Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieka vietnieks Intars Zitāns vakar, 31. maijā, informējis, ka valsts iestādes radījušas risinājumu, ar kura palīdzību ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš vēlas, var pieteikt savu mājokli Ukrainas bēgļu izmitināšanai. Šis rīks atrodams portālā Latvija.lv.

    Noklikšķinot uz šīs saites, lietotājam vispirms jānorāda, ka ir privātpersona un tad tālāk tiks aizvirzīts uz vietni Latvija.lv, kur jāielogojas ar kādu no autentifikācijas rīkiem. Tālāk jau tiks piedāvātas iespējas pieteikt mājokli Ukrainas bēgļu izmitināšanai.

    Reklāma

    Būtiski, ka līdzīgs rīks bija izveidots jau iepriekš, un tā mērķis bija apzināt dažādās problēmas, kas skārušas Ukrainas bēgļus. Tagad risinājums pieejams visiem, lai ātrāk un efektīvāk varētu saprast, kādas izmitināšanas iespējas bēgļiem ir pieejamas.

    Jāpiezīmē, ka mājsaimniecības īpašnieks par bēgļu izmitināšanu var saņemt līdz 300 eiro lielu pabalstu mēnesī. 100 eiro maksā par pirmā cilvēka izmitināšanu un 50 eiro – par katru nākamo.

    AvotsTvnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma