Web Analytics
More
    Reklāma

    “PlayStation VR2” virtuālās realitātes brilles tiks izlaistas kopā ar 20 galvenajām spēlēm

    Jaunākie raksti

    Jaunākajā “Sony” investoru prezentācijā “Sony Interactive Entertainment” izpilddirektors Džims Raiens dalījās ar informāciju par “PlayStation” zīmolu un tā paplašināšanos. Liela nozīme tajā, protams, būs “PlayStation VR2” virtuālās realitātes brillēm, kuru dizainu un tehniskās detaļas uzņēmums februārī beidzot atklāja. Raiens informēja, ka “Sony” ierīces izlaišanas brīdī lietotājiem plāno piedāvāt 20 galvenās spēles – gan pirmo, gan trešo pušu izstrādātas.

    Viena no šīm spēlēm arī jau ir zināma un saucas “Horizon Call of the Mountain”, ko “Sony” izstrādājis kopā ar “Firesprite” un “Guerrilla Games”. Lai arī pārējie nosaukumi pagaidām tiek turēti noslēpumā, visticamāk, dažas no šīm spēlēm būs tapinātas turpat “PlayStation Studios”.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “PlayStation VR2” būs “Sony” otrās virtuālās realitātes brilles. Pirmās – “PlayStation VR” tika izlaistas 2016. gadā. Atšķirībā no iepriekšējā modeļa, kas bija paredzētas “PlayStation 4” konsolei, “PlayStation VR2” sadarbosies vienīgi ar “PlayStation 5”. Tiesa gan “Sony” joprojām patur noslēpumā gan “PlayStation VR2” iznākšanas datumu, gan cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma