Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin prezentē jauno Garmin vívosmart 5 viedaproci

    Jaunākie raksti

    Papildinot Garmin fitnesa produktu klāstu, nākusi klajā viegli lietojama viedpulksteņa alternatīva – vívosmart 5 viedā aproce, kas ietver būtisku veselības un fitnesa rādītāju izsekošanu elegantā aproces dizainā. Vívosmart 5 paredzēts klientiem, kas meklē vienkāršāku risinājumu savas labsajūtas uzraudzībai. Ierīce nodrošina visas Garmin svarīgākās veselības un labsajūtas izsekošanas funkcijas, seko līdzi soļu daudzumam, aprēķina sadedzinātās kalorijas un minūtes, kad notikusi intensīvākā aktivitāte, tajā ir iebūvētas dažādas sporta aktivitāšu aplikācijas. Lielāks viegli lasāms ekrāns ļaus salasīt viedos paziņojumus tepat uz plaukstas locītavas.

    “Mēs saprotam, ka daudzi klienti dod priekšroku ērti lietojamai un neuzkrītošai aprocei,” atzīst Dens Bartels (Dan Bartel), Garmin viceprezidents globālā patēriņa pārdošanas apjoma jautājumos. “Vívosmart 5 nodrošina visu nepieciešamu atbalstu, bet paliks nepamanīts, kad tas nav nepieciešams, neatkarīgi no tā, vai to izmantojat miega, sirdsdarbības, aktivitāšu vai vienkārši īsziņu aplūkošanai.”

    Reklāma

    Vívosmart 5 ir ērta viegli nomaināma siksniņa, kas pielāgosies ik katra plaukstas locītavas izliekumiem, nodrošinās komfortu dienas un nakts laikā. Tas ir aprīkots ar spilgtu, par 66% lielāku displeju un viegli lietojamu skārienekrānu un pogu saskarni. Ierīci iespējams izmantot peldot vai dodoties dušā; tai ir iespaidīgs akumulatora darbības laiks – līdz pat 7 dienām.

    Vívosmart 5 palīdz lietotājiem rūpēties par savu veselību, sniedzot brīdinājumus par pārmērīgi augstu un zemu sirdsdarbības frekvenci. Miega kvalitātes kontroles funkcija, savukārt, sniedz lietotājiem gan miega kvantitātes, gan kvalitātes analīzi, piešķirot vērtējumu, pamatojoties uz miega posmos pavadīto laiku, kustību daudzumu, stresa līmeni un citiem rādītājiem. Vívosmart 5 uzrauga arī skābekļa piesātinājumu asinīs (naktī, visu dienu vai pēc pieprasījuma), elpošanu, ķermeņa enerģijas līmeni, stresa līmeni visas dienas garumā, uzņemto un patērēto ūdens daudzumu un sieviešu veselību.

    Neatkarīgi no izvēlētās fiziskās aktivitātes, vívosmart 5 ir radīts, lai spētu sekot līdzi dažādām sporta aplikācijām, kas pieejamas tieši uz plaukstas locītavas. To var savienot ar saderīga viedtālruņa GPS, lai precīzi sekotu attālumam un tempam āra pastaigu, skrējienu un velobraucienu laikā. The Fitness Age funkcija motivē lietotājus sasniegt skaitli, kas ir mazāks par viņu hronoloģisko vecumu, palielinot aktivitāti, samazinot ķermeņa tauku daudzumu un pazeminot sirdsdarbības ātrumu miera stāvoklī.

    Drošības un izsekošanas funkcijas sniedz miera sajūtu, atrodoties ārpus mājas – vienkārši noturot nospiestu pogu uz dažām sekundēm lietotāja ārkārtas kontaktam tiks aizsūtīta īsziņa ar informāciju par tā atrašanās vietu.

    Savienojums ar saderīgu viedtālruni, vívosmart 5 lietotāji var skatīt īsziņas, kalendāra paziņojumus, sociālo mediju brīdinājumus un daudz ko citu uz savas plaukstas locītavas.

    Vívosmart 5 ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 149.99 €, un tagad tas ir pieejams vietnē Garmin.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma