Web Analytics
More
    Reklāma

    Šis gadžets padara iPhone par fotofilmiņu

    Jaunākie raksti

    Analogai fotogrāfijai noteikti ir savs šarms, ko arī savā labā cenšas izmantot DIGI SWAP gadžeta veidotāji. DIGI SWAP padarīs tavu iPhone par sava veida analogo fotofilmiņu, faktiski gan DIGI SWAP ļauj izmantot analogu fotoaparātu par iPhone pieliekamu objektīvu.

    DIGI SWAP izmantos iPhone kameru, lai uzņemtu fotogrāfijas, bet pagaidām nekas daudz plašāk par šo gadžetu nav zināms. Cik var noprast no attēla, tad DIGI SWAP izmantošanai nāksies nedaudz izjaukt fotoaparātu.

    Reklāma

    Visticamāk, DIGI SWAP varēs izmantot kopā ar populāriem filmiņu fotoaparātu modeļiem. Tiek solīts, ka DIGI SWAP ļaus arī sinhronizēt fotoaparāta izmantoto slēdža ātrumu un atvērumu ar pavadošo iPhone lietotni.

    Šī noteikti nav ne pirmā, nedz arī pēdējā reize, kad kāds cenšas iPhone piekarināt klāt papildu objektīvu, bet DIGI SWAP varētu būt iespēja pievienot viedtālrunim visai interesantus un kvalitatīvus objektīvus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    26.01.2022 09:57

    tā ir parodija par fotofilmiņu :-)

    KKTK
    26.01.2022 10:32
    Reply to  fufcix

    Telefontrubās iestrādātie bildes izskaistināšanas algoritmi jau sen ir parodija. Pixeļi liekas ir lielākie neesošu faktu piezīmētāji trubu lauciņā.

    fufcix
    26.01.2022 10:38
    Reply to  fufcix

    nosaukums ir nekorekts.
    fotofilmiņa un objektīvs nau viens un tas pats.
    iPhone ir pielikts objektīvs ar kameru,
    vienkāršāk būtu pielikt tikai objektīvu:-)

    Es_te_pat
    26.01.2022 10:24

    Kāda no tā visa ir jēga? Tie kas bildē ar filmiņām šis točna nebūs aktuāli. Nevaru iedomāties nevienu cilvēku grupu kam šis varētu būt aktuāli.

    Reklāma