Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievija bloķē piekļuvi “Facebook” un “Twitter”

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā līdzšinējo vēršanos pret valsts atbalstītajiem medijiem, Krievija nolēmusi visā valstī bloķēt piekļuvi “Facebook”. Telekomunikāciju regulators “Roskomnadzor” norāda, ka šāds solis ir atbilde uz to, ka “Facebook” liedz piekļuvi valsts pārvaldītajiem medijiem “Russia Today” un “Sputnik” Eiropas Savienībā, Ukrainā un Lielbritānijā.

    “Roskomnadzor” atklāj, ka “Facebook” ierobežojis piekļuvi arī citu Krievijas mediju kontiem, līdz ar to pārkāpjot Krievijas likumus. “Meta” globālo lietu prezidents Niks Klegs savā paziņojumā norādījis, ka šādā veidā pavisam drīz miljoniem Krievijas iedzīvotāju tiks atņemta iespēja iegūt uzticamu informāciju, sazināties ar ģimeni, kā arī brīvi paust savu viedokli. Viņš uzsver, ka “Meta” turpinās darīt visu, lai atjaunotu pakalpojumus Krievijā un nodrošinātu to pieejamību ikvienam, kurš vēlas brīvi izteikties un paust savu nostāju.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Roskomnadzor” jau iepriekš ierobežoja piekļuvi “Facebook”. Tas notika pēc tam, kad Krievija jau bija iebrukusi Ukrainā un regulators lūdza “Meta” pārtraukt četru valstij piederošu mediju publicētā satura faktu pārbaudi un noņemt brīdinājuma etiķetes.

    Izskatās, ka Krievija ķērusies pie nākamā sociālā tīkla un arī “Twitter” bloķējusi visā valstī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    04.03.2022 23:41

    Negrib lai Krievijas iedzīvotāji uzzina par kara zaudējumiem un nākamajām apkaujamo mobilizācijas kampaņām.

    Roberts
    05.03.2022 14:05
    Reply to  Krotow

    burjatiem tacu resurss liels

    Reklāma