Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mobile World Congress 2022” netiks nodrošināts atsevišķs Krievijas pārstāvju paviljons

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā pašreizējos notikumus, organizācija “GSMA” paziņojusi, ka vairākiem Krievijas uzņēmumiem liegs dalību tehnoloģiju izstādē “Mobile World Congress” (“MWC 2022”). Pagaidām gan nav atklāts, kuri tie būs, taču “GSMA” norādījusi, ka izstādē nebūs atsevišķa Krievijas pārstāvju paviljona, kur demonstrēt šajā valstī ražotās mobilās iekārtas.

    “GSMA” vadītājs Džons Hofmans uzreiz piebildis, ka pašu “MWC 2022” nav paredzēts atcelt vai pārcelt. Tas notiks kā paredzēts sākot no rītdienas, 28. februāra, līdz 3. martam. Tomēr šogad organizācija ievēros visas noteiktās starptautiskās sankcijas un politikas, kas vērstas pret Krieviju. Hofmans uzsver, ka izstādes dalībnieki var prezentēt savas mobilās ierīces, kamēr vien tās netiek sūtītas Krievijas valdības pārstāvjiem vai ar to saistītiem uzņēmumiem. Pretējā gadījumā dalība “MWC 2022” nav iespējama.

    Reklāma

    Jāpiebilst, ka saistībā ar Krievijas uzbrukumu Ukrainai arī, piemēram, “Meta” un “Twitter” veic pasākumus, lai aizsargātu ukraiņus un tos, kuri izseko Krievijas militārajām aktivitātēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma