Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin laidis klajā jūrniecības plaukstdatoru GPSMAP 79s

    Jaunākie raksti

    Latvijā pieejams jaunais Garmin jūrniecības plaukstdators GPSMAP79s, ar viegli lietojamu navigācijas rīku komplektu, lai atrašanās uz ūdens liktu justies pārliecinātam par apkārt notiekošo. GPSMAP sērijas jaunākais plaukstdatora modelis ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas, saules gaismā lasāmu krāsu displeju, iebūvētu pasaules karti un papildu “BlueChart g3” karšu atbalstu, lai sniegtu drošības sajūtu laivotājiem un jūrniekiem dodoties atklātos ūdeņos.

    „Neatkarīgi no tā, vai GPSMAP 79s tiek izmantots kā rezerves risinājums borta elektrotehnikai vai kā īpaša navigācijas ierīce, tā nodrošina nepieciešamās funkcijas, kas katram jūrasbraucējam atstājot krastu, ir jāņem līdzi,” stāsta Dens Bartels, Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents. „Līdz ar jauno dizainu, viegli interpretējām kartēm un mūsdienīgām funkcijām GPSMAP 79 sērija nodrošina lielāku sirdsmieru un viegli lietojamu navigāciju uz ūdens, kad jūrnieki meklē daudzsološas zvejas vietas vai dodas nedēļas nogales izbraucienā.”

    Reklāma

    Uzlabota navigācija

    Garmin jūrniecības plaukstdators GPSMAP 79s noderēs ikvienam, kas vēlas doties atklātos ūdeņos, nodrošinot pieejamību pasaules kartei, papildu “Blue Chart g3” karšu atbalstu, kā arī sniedz iespēju lejupielādēt nepieciešamās jūras kartes. Tāpat ierīcē iestrādāts GNSS (Globālā navigācijas satelītu sistēma), kas ļauj piekļūt nepieciešamajiem datiem visā pasaulē, nodrošināt piekļuvi kartēm jebkurā brīdī.

    Spilgts displejs

    Jūrniecības plaukstdators GPSMAP 79s ērti lietojams dažādos laikapstākļos. Jaunākais navigācijas modelis novērš aizsvīšanu un uzlabo redzamo karšu kontrastu. Atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem, GPSMAP 79s ir lielāks displejs ar 2,5 reizes augstāku izšķirtspēju nekā tas bija iepriekšējam modelim. Tāpat ierīce būs ērti un droši lietojama atrodoties uz ūdens saulainā laikā, jo plaukstdatoram iestrādāta skrāpējumu izturīga stikla lēca, kas arī saulainā laikā nodrošina labu salasāmību.

    Piemērots dizains

    Ņemot vērā, ka ierīce paredzēta lietošanai uz ūdens, tā nodrošina līdz pat 19 stundu ilgu darbības laiku, izmantojot GPS. Savukārt praktiskais dizains ar negrimstošu un ūdensizturīgu korpusu, nodrošinās ierīces izturību arī vētrainos apstākļos. Tāpat ierīces lietotājiem GPSMAP 79s piedāvā 8 GB atmiņu, kurā var saglabāt līdz pat 10 000 maršruta punktu un 250 maršrutu, lai iemūžinātu savus piedzīvojumus atrodoties uz ūdens.

    GPSMAP 79s jūrniecības plaukstdatora ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 349 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma