Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve no Steam platformas izņems spēles, kas balstās uz blokķēžu un kriptovalūtas tehnoloģijām

    Jaunākie raksti

    Steam videospēļu izplatīšanas servisā ir mainīti noteikumi, kas no tās izņems visas spēles, kas ir saistītas ar blokķēžu tehnoloģiju, kriptovalūtām un NFT. Tas raisījis jautājumu, kas notiks ar spēlētāju makiem un spēļu elementiem, kas ir iegādāti šādā veidā.

    Valve ir paziņojusi par noteiktumu maiņa Steam platformā, aizliedzot spēles, kuras ir būvētās ap blokķēžu tehnoloģiju, kā arī tajās var norēķināties ar kriptovalūtām vai NFT. Piemēram, platformā ir pieejama spēle Age of Rust, kura saviem spēles elementiem piešķir NFT, kas nozīmē, ka reālajā pasaulē tam ir kāda noteikta naudiskā vērtība. Acīmredzot tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc Valve spērusi soli par šādu noteikumu izveidi. Tiesa, nebūs tā, ka spēles tiks aizliegtas pavisam, jo izmainot savu darbību, videospēles varētu tikt atgrieztas Steam platformā.

    Reklāma

    Kaut arī pagaidām šādu spēļu nav daudz, tomēr pēdējā laikā tās sāka kļūt populārākās, un Age of Rust nebija vienīgā. Tikmēr spēļu izstrādāti Epic skatās pozitīvi šajā virzienā, un ir atvērti, lai šīs tehnnoloģijas iekļautu savās spēlēs, kaut gan pagaidām nav pieejami noteikumi un vadlīnijas, kā tas realizēsies dzīvē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.10.2021 13:20

    Kas notiks? Nekas nenotiks. No tirgus tiks atslēgti negodīgā un rauseklīgā ceļā iegūtu līdzekļu īpašnieki.

    Reklāma