Web Analytics
More
    Reklāma

    Google gatavo Apple AirTag svarīgākās funkcijas alternatīvu

    Jaunākie raksti

    Apple salīdzinoši nesen izziņoja nu jau par ļoti populārām dēvējamas nelielās AirTag ierīces, kas palīdz atrast nozaudētas mantas, atslēgas, dažkārt arī pasta sūtījumus un velosipēdus. AirTag veiksmes pamatā ir milzīgā Apple Find My ekosistēma, AirTag paļaujas uz garāmejoša, nejauša cilvēka iPhone, kas nolasīs AirTag atrašanās vietu un anonīmi ziņos par to AirTag saimniekam.

    Bet Google taču ir vēl lielāks Android lietotāju pulks, kas vismaz teorētiski nodrošinātu vēl precīzāku un ātrāku atrašanās vietas noteikšanu. Baumas norāda, ka Google vajadzēs vēl vairākus mēnešus, lai nokopētu Apple AirTag veiksmes stāstu.

    Visticamāk, jauno Find My Device servisu Google grasās ievietot Google Play Services kodā, kas pats tiek atjaunināts bez lielas viedtālruņu lietotāju iejaukšanās. Find My Device serviss tiekot jau testēts Google iekšienē.

    Un Google neapstāsies pie pazaudētu atslēgu meklēšanas. Find My Device serviss tikšot iekļauts arī Android Auto, kas ļaus ne tikai mašīnu ātrāk atrast stāvvietā, bet arī paziņos, ja mašīna tiks nozagta.

    Pagaidām nekas par AirTag ierīces Google līdzinieku netiek ziņots.

    Avotsbgr
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tghh
    17.08.2021 07:43

    Android ir vairāk tikai nabagu zemēs

    Krotow
    17.08.2021 11:53
    Reply to  Tghh

    Vai jums šonakt vēders labi izgāja? Šķiet ka nē.

    Reklāma