Web Analytics
More
    Reklāma

    “Waymo” Sanfrancisko piedāvās autonomus pasažieru pārvadājumus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Waymo” vienā no ASV rietumkrasta lielpilsētām Sanfrancisko paplašinās piedāvājumu autonomiem pasažieru pārvadājumiem, proti, pasažieri tiks vesti, izmantojot tikai mašīnas tehnoloģijas un neizmantojot vadītāju.

    Tiesa, lai šādu servisu varētu izmēģināt, cilvēkiem būs jāparaksta speciāli dokumenti un mašīnas vadītāja krēslā atradīsies cilvēks, kurš vajadzības gadījumā būs gatavs iejaukties un labot situāciju. Sanfrancisko kļuvusi par otro pilsētu, kur paplašināts “Waymo” serviss. Uzņēmums jau vairāk nekā gadu veic pilnībā autonomus pasažieru pārvadājumus vairākos rajonos Fīniksas pilsētā.

    Reklāma

    Izmantojot viedtālruņa lietotni, cilvēki var pieteikties “Trusted Tester” programmai, kas piedāvā braucienu ar šīm mašīnām. Pēc tam apstiprinātie dalībnieki bez maksas varēs pārvietoties ar šīm mašīnām, sēžot pasažieru krēslos, taču viņiem būs jāsniedz savs viedoklis par pakalpojuma kvalitāti, drošību un nepieciešamajiem uzlabojumiem. Pagaidām gan nav zināms, cik daudz cilvēku varēs iesaistīties šajā izmēģinājumā, cik mašīnu būs pieejams un kad tad šādi auto vispār parādīsies pilsētas ielās. Taču tas jebkurā gadījumā ir kārtējais solis pretī pilnībā autonomai braukšanai tuvākā vai tālākā nākotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma