Web Analytics
More
    Reklāma

    Stīva Džobsa e-pasts apliecina, ka “Apple” savulaik vēlējās izlaist viedtālruni “iPhone nano”

    Jaunākie raksti

    Ļoti iespējams, ka pirms desmit gadiem “Apple” bija doma izlaist mazliet citādāku viedtālruni – “iPhone nano”. Šo faktu apliecina Stīva Džobsa savulaik rakstīts e-pasts, kas nu izcelts gaismā.

    Kā jau vēsta ierīces nosaukums – “iPhone nano” – “Apple” tolaik plānoja izstrādāt krietni mazāku un lētāku viedtālruņa versiju nekā toreizējais “iPhone 4”, kas tālruņu lietotājiem bija kā jauna pasaule.

    Par nožēlu jāsaka, ka šis Stīva Džobsa 2010. gada oktobrī rakstītais e-pasts daudz neatklāj par “iPhone nano”. Ir tikai kaut kāds aptuvens plāns, kas ietver izmaksas, kaut kas par dizaina izstrādi. Mērķis acīmredzot bija izstrādāt lētu “iPhone” modeli, kura pamatā ir “iPod Touch” tehnoloģiskais risinājums un vienlaikus aizstāt 2009. gadā izlaisto “iPhone 3GS” viedtālruni. Taču nav līdz galam skaidrs, vai tas attiecas tieši uz “iPhone nano” vai arī kādu citu “Apple” ierīci.

    Zīmīgi, ka “iPhone nano” nav vienīgā šāda noslēpumiem apvītā ierīce, kas parādījusies Stīva Džobsa e-pastos. Piemēram, 2007. gada augusta e-pastā runāts par “Super nano” kas, iespējams, ir bijusi plānota kā “iPod nano” versijas uzlabojums un ko bija plānots izlaist 2008. gada pirmajā pusē.

    Runājot par “nano” “Apple” to kopš 2017. gada aizstāj ar vārdu “mini” – piemēram, “iPhone 12 Mini” un “HomePod Mini”.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma