Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas: tikai Samsung Galaxy S22 Ultra saņems stikla korpusu, pārējiem tiks plastmasa

    Jaunākie raksti

    Ja var ticēt Dienvidkorejas vietnei Naver, tad Samsung nākamajā gadā gaidāmā Galaxy S22 viedtālruņu sērija būs visai interesanta, bet ražotājs varētu izmantot dažus ne tik smukus trikus, lai vilināti iegādāties dārgāko Galaxy S22 Ultra viedtālruņa modeli.

    Baumas norāda, ka Samsung gatavojas tikai Galaxy S22 Ultra piedāvāt ar stikla korpusu, kamēr Galaxy S22 Plus un Galaxy S22 modeļiem pienāksies plastmasas korpuss. Vienlaikus gan tiek norādīts, ka Samsung, visticamāk, izmantos jaunas un viltīgas tehnoloģijas, kas plastmasu padarīs ļoti līdzīgu stiklam, tāpēc lietotāji nemaz var nepamanīt, ka viedtālrunis veidots no plastmasas.

    Reklāma

    Pēdējās baumas par Galaxy S22 sēriju norāda uz 6.81 collas ekrānu Galaxy S22 Ultra modelim, kamēr Galaxy S22 un Galaxy S22 Plus saņems attiecīgi 6.06 un 6.55 collu ekrānus. Galaxy S22 sērijā tiks izmantoti arī jauna tipa LTPO OLED, kas nodrošinās zemākus enerģijas tēriņus, bet saglabās augstu attēla kvalitāti, spilgtumu un arī attēla atsvaidzes ātrumu.

    Varam gaidīt, ka Samsung Galaxy S22 sērija atnesīs lielus jaunumus spēļu cienītājiem, jo Galaxy S22 sēriju darbināšot Exynos 2200 procesors kopā ar AMD videokarti un pat ray tracing. ASV tirgum vēl arvien tiks piedāvāts Snapdragon procesors, bet tas, visticamāk, netiks pārots ar AMD videokarti. Iespējams, beidzot būs kāda jēga no tā, ka Samsung savos dārgajos viedtālruņos Eiropai nepiedāvā Snapdragon procesorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rolands
    17.06.2021 22:03

    Nekad neesmu varējis saprast pievilcību stikla aizmugurēm. Objektīvi šķiet draņķīgs materiāls – trausls, slidens, viegli saskrāpējams, pirkstu nospiedumu magnēts un blīvāks/smagāks. Smuki izskatās tikai skatlogā un reklāmās, ikdienā nelietojamj. Soft touch plastmasa ir krietni praktiskāka.

    Puteklis
    17.06.2021 22:41
    Reply to  Rolands

    Pietam lielākā daļa lietotāju tāpat uzliks pa virsu maciņu! :D

    ThinkGreen
    18.06.2021 16:18
    Reply to  Rolands

    Pievienojos plastmasas atbalstītājiem aizmugurē, jēga no tā stikla būtu (sievietēm) tikai tad ja tas būtu spogulītis – citādāk tikai papildus risks saplēst un labuma nekāda! Ražotājiem protams stikls izdevīgāks – lietotājs palieto 1-2 gadus saplēš un pērk nākamo, bet ja plastmasa, tad nokalpo 4-5 gadus līdz morāli novecojis un tikai tad maina pret jaunu!

    Reklāma