Web Analytics
More
    Reklāma

    Wolt apdrošinās savus kurjerus pret nelaimes gadījumiem

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ir uzsācis ieviest bezmaksas nelaimes gadījumu apdrošināšanu visiem kurjerpartneriem Latvijā. Apdrošināšana sedz biežāk gūtās traumas un ar tām saistītās medicīniskās, zobārstniecības, atveseļošanās izmaksas, kā arī citus, smagākus gadījumus. Kurjerpartneriem apdrošināšana ir 100% bezmaksas, jo visas izmaksas pilnībā sedz Wolt. Šobrīd uzņēmums sadarbojas jau ar vairāk nekā 1000 kurjeriem divās Latvijas pilsētās – Rīgā un Liepājā.

    Kurjeri apdrošināšanai Wolt platformā var reģistrēties 30 sekunžu laikā. Arī prasības iesniegšana ir ļoti vienkārša – to var izdarīt ar dažiem klikšķiem, bez garām veidlapām un dokumentu kaudzēm. Pēc kurjera prasības apstiprināšanas, atlīdzība viņa kontā būs pieejama piecu dienu laikā.

    Reklāma

    Wolt vadītāja Baltijā Līsa Ristala (Liis Ristal): “Sadarbības partneru drošība mums ir ļoti svarīga, tāpēc jau ilgāku laiku strādājām pie tā, lai Wolt platformā ieviestu tādu apdrošināšanas risinājumu, kas būtu ērti izmantojams un viegli pieejams visiem mūsu kurjerpartneriem. Vēlamies, lai Wolt nodrošinātu izcilu servisu ne vien klientiem, bet arī sadarbības partneriem. Pirmās atsauksmes no kurjeriem ir ārkārtīgi pozitīvas.”

    Visi Wolt kurjerpartneri ir pašnodarbinātas personas un var brīvi izlemt, kur, kad un cik daudz strādāt, kā arī kuru pasūtījumu piegādi pieņemt vai noraidīt. Līdz ar to darbu ir viegli samērot ar dzīves stilu. Par kurjeru var strādāt gan students, gan jebkurš speciālists, kam interesē iespēja papildus nopelnīt. Vidēji kurjeri pelna vairāk nekā 8,5 eiro stundā, ieskaitot visu laiku, kad viņi ir gatavi pieņemt vai noraidīt pasūtījumus. Konkurētspējīgais atalgojums un brīvais darba režīms ir veicinājis to, ka kurjera profesija Latvijā kļūst par arvien populārāku izvēli visdažādākajās iedzīvotāju grupās. Šobrīd Latvijā mums gaidīšanas režīmā ir vairāk nekā 1500 cilvēki, kuri ir gatavi uzsākt kurjeru pārvadājumus. Sadarbību ar jauniem kurjeriem uzsākam tad, ja atbilstoši palielinās arī piedāvājums. Mums ir jābūt drošiem, ka piegāžu iespējas būs visiem kurjeriem.

    Kurjerpartneru apdrošināšanu Wolt nodrošina sadarbībā ar Lielbritānijā dibināto apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmumu Collective Benefits. Uzņēmums piedāvā apdrošināšanu un pabalstus vairāk nekā 200 000 partneru 20 valstīs, sadarbojoties ar vadošajiem tehnoloģiju uzņēmumiem un platformām, lai nodrošinātu viņu sadarbības partnerus un darbiniekus ar visu nepieciešamo aizsardzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Papēdis
    09.06.2021 14:19

    Varbūt derētu šiem arī saviem autovadītājiem atsvaidzināt drošas braukšanas prasmes? :D

    Reklāma