Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunās paaudzes “BMW” 2. sērija gatavojas debijai ar daudzsološu specifikāciju

    Jaunākie raksti

    Jaunās paaudzes “BMW” 2. sērija ir gandrīz gatava savai pasaules pirmizrādei, kas ieplānota šovasar, bet jau līdz gada beigām pirmajiem jaunās mašīnas eksemplāriem jānonāk pie klientiem. Bavāriešu mazākā kupeja iepriecināt braukšanas entuziastus, piedāvājot gan aizmugurējo piedziņu, gan sešcilindru motoru.

    Šobrīd aktuālās paaudzes 2. sērija saņēmusi gana daudz uzslavu, tāpēc autoražotājs to ņēmis vērā, izstrādājot jaunās paaudzes modeli. Ņemot vērā 2. sērijas salīdzinoši kompaktos izmēros, auto izceļas ar vieglumu un veiklību, savukārt jaunais modelis testēts un regulēts vietā, ko auto entuziasti pazīst kā “Zaļo elli” – leģendārajā Nirburgringas trasē Vācijā.

    Reklāma

    Jaunās paaudzes mašīnā veiktas atsevišķas, strukturālas izmaiņas, auto padarot stingrāku. Gan priekšējā, gan aizmugurējā daļa padarīta platāka, uzstādīta jauna amortizācijas sistēma, kā arī pārveidoti stūres atbalsta gultņi, mēģinot uzlabot mašīnas gaitas īpašības. Vismaz teorētiski šādām darbībām būtu jārada asāka, uz braukšanas baudu orientēta mašīna.

    2. sērijai nonākot tirdzniecībā, uzreiz būs nopērkami divi modeļi – “230i” un “M240i”. Plašākas detaļas par “230i” vēl nav izziņotas, bet zināms, ka šis modelis būs ar aizmugurējo piedziņu un, visticamāk, saņems 2,0 litru četrcilindru motoru. “M240i” darbinās 3,0 litru turbo sešcilindru dzinējs ar 382 zirgspēku jaudu, kas tiek izmantots arī citos “BMW” modeļos. Šādā izpildījumā jauda līdz ceļam tiks novadīta, izmantojot visu četru riteņu piedziņu, lielāko daļu jaudas sūtot uz aizmuguri. Tiek cerēts, ka pēc “parasto” modeļu prezentēšanas parādīsies arī M2.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    21.05.2021 15:54

    Feini ka pakaļpiedziņa BMW letājā galā vēl kādam Minhenē likās vajadzīga :)
    Nez cik maksās 230i pret jauno Subaru BRZ ar atmosfēras 2.4. Turbo ir feina lieta.

    Reklāma