Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo apsteidz Huawei, kļūst par lielāko Ķīnas viedtālruņu ražotāju

    Jaunākie raksti

    Counterpoint Research pētījumā atzīts, ka pirmo reizi Oppo izdevies apsteigt Huawei viedtālruņu pārdošanas apjomos. Oppo Ķīnas tirgū aizņem 21%, kamēr Vivo un Huawei abiem ir pa 20%. Ķīnas tirgū 16% pieder arī Apple un Xiaomi.

    Oppo pārdošanas apjomi gada laikā auguši par 26%, turklāt pēdējā gada mēnesī Oppo bija pat 33% pārdošanas apjomu pieaugums. Vispopulārākais Oppo viedtālruņa modelis ir Oppo Reno 5 sērija, kas par samērīgu cenu piedāvā lielisku tehnisko specifikāciju.

    Reklāma

    Counterpoint norāda, ka Huawei šobrīd koncentrējas uz premium tirgu, tāpēc pārdošanas apjomi ir sarukuši, turklāt ASV sankcijas pamatīgi iedragājušas Huawei spēju pārdot viedtālruņus ārpus Ķīnas. Huawei nesen pārdeva Honor zīmolu, lai vismaz to vairs neskartu sankcijas, un šis solis arī Huawei pārdošanas statistikai nenāk par labu.

    Counterpoint uzskata, ka Huawei tirgus daļa Ķīnā un visā pasaulē turpinās krist arī visu 2021. gadu. No Oppo tuvākajās dienās gaidāms Oppo Find X3 Pro viedtālrunis, kas būs ražotāja jaunākais flagmanis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.03.2021 12:37

    Kamēr Apple domā, ka ir vienīgais telefons, tikmēr oppā… izpogāts vienos vārtos… jau 5 gadus atpakaļ. ;)

    Reklāma