Web Analytics
More
    Reklāma

    “AE Industrial Partners” iegādājas Latvijā bāzēto bezpilota lidaparātu ražotāju “UAV Factory”

    Jaunākie raksti

    Latvijā bāzētais bezpilota lidparātu ražotājs “UAV Factory” aizvadītās nedēļas piektdienā nāca klajā ar paziņojumu, ka to iegādājies privātā kapitāla uzņēmums “AE Industrial Partners“, kas specializējas kosmosa, aizsardzības un valdības pakalpojumu, enerģijas ražošanas un specializētajos rūpniecības tirgos. Darījuma noteikumi pašreiz netiek atklāti.

    2009. gadā dibinātais “UAV Factory” nes Latvijas vārdu pasaulē kā līderis gan taktisko bezpilota lidaparātu projektēšanā un ražošanā, gan veiksmīgi darbojas informācijas vākšanas, izlūkošanas un novērošanas tehnoloģiju tirgū. Uzņēmums līdz šim ir piegādājis vairāk nekā 300 taktiskos bezpilota lidaparātus aizsardzības, izlūkošanas un komerciālajiem klientiem vairāk nekā 55 valstīs.

    Reklāma

    Redzot, cik strauji un veiksmīgi attīstās bezpilota lidaparātu tirgus, “AE Industrial Partners” nolēma šajā nozarē ieguldīt, tāpēc tika nolemts iegādāties “UAV Factory” un izveidot jaunu  nišu savā biznesā.

    “AE Industrial Partners” direktors Džefrijs Hārts (Jeffrey Hart) norāda, ka priecājas sadarboties ar “UAV Factory” un neslēpj pārliecību, ka stratēģiskā vīzija par bezpilota tehnoloģiju platformu sniegs iespaidīgus rezultātus šajā strauji augošajā tirgū. Savukārt “UAV Factory” līdzdibinātājs Konstantīns Popiks uzsver, ka ar “AE Industrial Partners” finansiālo un operatīvo atbalstu uzņēmums ir gatavs palielināt izaugsmi un ietekmi tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    02.02.2021 09:45

    Tieši vakar vēroju “Flight radar” kā viens UAV aparāts meta lokus pie Zaļeniekiem jau 9 stundas.

    Reklāma