Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram tagad ļauj sameklēt saturu pēc atslēgvārdiem

    Jaunākie raksti

    Lietotne “Instagram” daļu savu lietotāju nupat iepriecinājusi ar jaunu funkciju, kas ļauj ierakstus meklēt pēc atslēgas vārdiem. Tas ir būtisks uzlabojums, jo iepriekš nepieciešamo saturu bija iespējams sameklēt tikai, izmantojot heštagus jeb mirkļbirkas, vai vienkārši pēc lietotājvārda.

    Norādīts, ka jaunais Instagram algoritms ierakstu meklēšanā ņem vērā vairākus faktorus, tostarp ieraksta publicēšanas datumu, tā aprakstu un, protams, pašu attēlu un video saturu. Instagram uzsver, ka izmanto mašīnmācīšanos, lai meklēšanas rezultātos lietotājam sniegtu augstākās kvalitātes saturu.

    Reklāma

    Tomēr būtiski, ka ierakstu meklēšanā nevarēs izmantot kurus katrus atslēgvārdus. Jā, arī šeit pastāv zināmi ierobežojumi. Piemēram, jaunais meklēšanas rīks neļaus meklēt pēc tāda atslēgvārda kā, piemēram, “vakcīnas”. Tāpat arī netiks uzrādīts saturs, kas saistīts ar tādiem politiķiem kā Džo Baidens un Donalds Tramps, lai gan viņu oficiālos Instagram kontus joprojām ir iespēja atrast un apskatīt. Šajā sakarā Instagram uzsver, ka ierakstu meklēšana ierobežota līdz vispārīgām tēmām un atslēgvārdiem, kas atbilst Instagram vadlīnijām.

    Jāpiezīmē, ka pirmie pie Instagram jaunā ierakstu meklēšanas rīka tiks lietotāji ASV, Lielbritānijā, Kanādā, Īrijā un vēl dažās citās valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma