Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon atklāj Eiropā pirmo Amazon Air reģionālo centru

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants “Amazon” oficiāli uzsācis Eiropā pirmā Amazon Air centra darbību, kas atrodas ārpus Leipcigas / Halles lidostas Vācijā. Jaunā objekta platība ir 20 000 m2, un tajā atradīsies divas Amazon zīmola Boeing 737-800 lidmašīnas, tādējādi kompānijai piederošajā flotē būs jau vairāk par 70 lidaparātiem, kas piegādā sūtījumus.

    Norādīts, ka jaunais Amazon Air centrs Leipcigas apgabalā radīs vairāk nekā 200 jaunas darbavietas. Amazon arī piemetina, ka šādā veidā varēs savlaicīgāk piegādāt preces Eiropas klientiem, kas pandēmijas laikā ir ļoti būtiski.

    Reklāma

    Avots: Amazon

    Kopš 2016. gada, kad Amazon uzsāka piegādes un nosūtīšanas tīkla paplašināšanu, kompānija nepārtraukti arī palielina gaisa kravu loģistikas operācijas. Jūnijā Amazon savai flotei pievienoja duci jaunu lidmašīnu. Kompānijai šobrīd pieder reģionālie Amazon Air centri Teksasas, Puertoriko un Floridas lidostās ASV. Tiem nu tagad pievienots arī centrs Eiropā, kas ir tikai loģiski, ņemot vērā pieaugošo pasūtījumu skaitu. Nākamajā gadā Amazon Air centru tīklu ASV plānots vēl paplašināt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma