Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo Apple TV lietotni savos viedajos televizoros

    Jaunākie raksti

    No šīs nedēļas, izmantojot programmatūras atjauninājumu, Apple TV lietotne Eiropā ir pieejama Sony XH90 sērijā, un drīzumā arī citos reģionos, vairāk nekā 100 valstīs.

    Apple TV app apvieno visas šovu un filmu skatīšanās iespējas vienuviet. Lietotnē ir Apple TV +, jaunais Apple video abonēšanas pakalpojums, kas piedāvā oriģinālraidījumus, mākslas un dokumentālās filmas, tostarp “The Morning Show”, “See”, “Defending Jacob”, “Ted Lasso”, “Greyhound”. “The Banker”, “Boys State” un “Beastie Boys Story”. Ar Apple TV app iespējams abonēt Apple TV kanālus un skatīties tajos pieejamo saturu bez reklāmām. Apple TV kanālu abonementu var kopīgot starp ģimenes locekļiem (maksimums sešiem), izmantojot savu personīgo Apple ID un paroli.

    Reklāma

    Ar savā klasē labāko X1 procesoru, TRILUMINOS displeju un ieskaujošās skaņas funkcijām Sony viedie televizori nodrošina labāko iespējamo Apple TV satura baudīšanas pieredzi. Ar Apple TV lietotni iespējams nopirkt vai nomāt vairāk nekā 100 000 filmas un TV šovus, tostarp 4K HDR un Dolby Atmos, kā izmantot personalizētus ieteikumus un piekļūt savai filmu un TV pārraižu bibliotēkai.

    Atsevišķi Sony televizori atbalsta arī AirPlay 2 un HomeKit. Izmantojot AirPlay 2, var atskaņot videoklipus un citu saturu no sava iPhone, iPad vai Mac tieši savā viedajā televizorā bez liekas piepūles. HomeKit ļauj ērti un droši kontrolēt Sony viedos TV, izmantojot lietotni Home vai Siri savās Apple ierīcēs.

    Apple TV +  var abonēt ar Apple TV lietotni Sony viedajos televizoros, iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac un citās platformās, tostarp vietnē tv.apple.com, par 4,99 eiro mēnesī.

    Apple TV lietotne būs pieejama noteiktiem 2018. gada Sony televizoru modeļiem un lielākajai daļai 2019. un 2020. gada modeļiem jau tuvākajā laikā šogad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    16.10.2020 13:47

    Lieliskas ziņas! Gan jau XG sērija arī tiks pie atjauninājuma. Savādāk tikai AirPlay2 pieejams.

    Last edited 3 years ago by Artūrs
    Reklāma