Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūdis video ar LG telefonu, kuram varētu būt divi atsevišķi ekrāni

    Jaunākie raksti

    Vietnē YouTube nopublicēts video, kurā redzams kompānijas LG telefons, par kuru tika baumots jau iepriekš, un tas ir telefons ar diviem atsevišķiem displejiem, no kuriem viens atrodas lielākā ekrāna sānā.

    Kamēr Samsung lielāko uzsvaru liek tieši uz salokāmo displeju tehnoloģiju, tikmēr LG acīmredzot strādā pie citādāka tehniskā risinājuma. Šis projekts tiek saukts par LG Wing, tātad “spārns”, jo mazākais displejs ir savienots ar lielāko un patiešām atgādina it kā putna spārnu. Lielajam ekrānam ir 6,8 collu diagonāle, kā jau tas pierasts mūsdienu viedtelefonu tirgū, taču sānu ekrāns varētu būt aptuveni 4 collas liels ar ekrāna proporciju 1:1. Tas nozīmē to, ka daudzām lietotnēm nāktos mainīt savu dizainu, lai šo papildinājumu spētu izmantot.

    Reklāma

    Video redzams, ka lietotājs šajā ekrānā var pārslēgt mūziku un pieņemt ienākošo zvanu, ko LG ir spējis pielāgot ar operētājsistēmas pielāgājumiem, bet nav garantēts, ka tādas iespējas sniegtu, piemēram, Spotify vai YouTube. Tāpat jautājums ir veiktspējā un cenā, jo nav teikts, ka LG šobrīd ir spējīgs sacensties dārgo Premium telefonu kategorijā. LG Wing telefons ticis filmēts kaut kur Āzijas pusē, un cilvēki komentāros ir bijuši ļoti ieinteresēti šajā produktā. Arī man gribas sev uzdot jautājumu par to, cik gan ērts ikdienas lietošanā būtu šis otrs ekrāns, un kā tas tiktu sakļauts kopā un ievietots kabatā.

    Ko jūs domājiet par šādu viedtelefonu nākotni un lietošanas ērtumu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    itanium
    01.09.2020 14:47

    Es domāju, ka LG jau labu laiku nav konkurētspējīgs viedtālruņu lauciņā, tāpēc mēģina izdomāt visādus brīnumus, lai padarītu sevi atkal aktuālu. Diemžēl šādi tas neizdosies un pēc kāda laika LG viedtālruņu tirgu pametīs – protams, tas tikai mans viedoklis.
    Žēl, jo kādreiz LG piedāvāja sakarīgus viedtālruņus par pieņemamām cenām: G2, G3, G4.

    Reklāma