Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piedāvā jaunu pakalpojumu bērniem “Apple Camp at Home”

    Jaunākie raksti

    Tā kā pandēmijas ierobežojumu dēļ Apple šogad nespēs rīkot tradicionālās “Apple Camp” sesijas bērniem, jo parasti šīs aktivitātes norisinās tirdzniecības vietās, uzņēmums nolēmis šo pasākumu pārnest uz digitālo vidi, sarīkojot “Apple Camp at Home“.

    “Apple Camp at Home” ir bezmaksas laika pavadīšanas iespēja 8–12 gadus veciem bērniem, kas šogad drīzāk atgādinās sava veida digitālo nometni. Tās ietvaros bērni varēs piedalīties digitālās sesijās, kas koncentrējas uz video, mākslu, dizainu un kodēšanu. Tāpat Apple piedāvās aktivitāšu grāmatu, kas būs jāaizpilda Apple Camp norises gaitā, kā arī iespēju doties virtuālā ekskursijā pa Apple veikaliem un citas izklaides. Tiešraides sesijas tiks rīkotas ar Webex starpniecību un ilgs no 30 minūtēm līdz pat stundai.

    Reģistrācija “Apple Camp at Home” vēl nav atvērta. Pagaidām arī nav skaidrs, vai šāda iespēja tiks piedāvāta Latvijā. Vienlaikus jādomā, ka šis Apple pakalpojums bērnus jau atkal mudinās pakavēties ilgāk pie ierīču ekrāniem un atrašanos virtuālajā vidē pagarinās vēl par kādu stundu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma