Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Tab S7 un S7+ varētu būt gaidāmi ar 120 Hz ekrānu

    Jaunākie raksti

    Par augusta sākumā gaidāmajiem Samsung viedtālruņiem un planšetdatoriem baumas sākušas birt kā no pārpilnības raga. Samsung rudens galvenā velte būs Galaxy Note 20 – viedtālruņu sērijas izziņošana gaidāma 5. augustā Galaxy Note 20 Unpacked pasākuma norises laikā. Pagaidām minētais datums un ierīču klāsts uzskatāms par baumām.

    Šobrīd pirmās runas parādās arī par Galaxy Tab S7 un Galaxy Tab S7+ planšetdatoriem. Tiek baumots, ka Galaxy Tab S7 sērijas planšetdatori saņems ļoti glītu ProMotion ekrānu ar 120 Hz attēla atsvaidzi. Šobrīd Galaxy Tab S sērijas planšetdatori neko vairāk kā 60 Hz parādīt neprot.

    Reklāma

    Protams, 120 Hz ekrānam jābūt labam pielietojumam, lai atsvērtu palielinātos enerģijas tēriņus, ko sev līdzi nes straujais lēciens no 60 Hz uz 120 Hz. Iespējams, sagaidāms jauns vai uzlabots S-Pen irbulis un kāda ekskluzīva sadarbība ar spēļu izstrādātājiem.

    Pagaidām tiek uzskatīts, ka Galaxy Tab S7 sērijas izskats būs ļoti līdzīgs Galaxy Tab S6 modeļiem, vien pašiņu kamera būs izvietota citā vietā.

    Tiek pieļauts, ka Unpacked pasākuma norises laikā varētu tikt izziņoti arī jauni lokano ekrānu viedtālruņi Galaxy Fold 2 un Galaxy Z Flip 5G.

    No viedpulksteņiem gaidāms viens jauns modelis, kura nosaukums vēl nav zināms. Tas varētu būt Galaxy Watch 2 vai Galaxy Watch Active 3.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma