Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ļaus sekot līdzi miega paradumiem

    Jaunākie raksti

    Pagājuši divi gadi, kad Google iepazīstināja ar savu risinājumu labas digitālās higiēnas uzturēšanai, nosaucot to par “Digital Wellbeing”. Šobrīd lietotne piedzīvo nozīmīgas pārmaiņas, kas nāks līdzi ar būtisku atjauninājumu, piedāvājot lietotājam arī pāris jaunas funkcijas digitālās higiēnas uzfrišināšanai un miega kontrolei.

    No visām jaunajām iespējām, ko Digital Wellbeing savam lietotājam sniegs, ievērības cienīgākā droši vien ir miega ieradumu izsekošana. Funkcijas veikšanai nepieciešama aplikācija “Google Clock”, kas darbosies pēc noklusējuma. Miega izsekošanai tiks izmantoti arī tālruņa kustības sensori, kas noteiks to, vai tu guli vai nē. Tāpat līdz ar atjauninājumu Digital Wellbeing varēs izsekot, kādas mobilās aplikācijas tu lieto pirms gulēt iešanas.

    Reklāma

    Līdztekus miega ieradumu izsekošanai lietotājam tiks piedāvāta vēl viena iespēja “Night Notes” jeb veikt tā sauktās nakts piezīmes. Risinājuma koncepts šķiet visai savāds, bet varbūt kādam patiešām noder. Pamostoties nakts vidū ar kādu spožu domu galvā, atver aplikāciju un aši pieraksti to. No rīta pamostoties, Digital Wellbeing jautās, vai šo piezīmi vēlies izlasīt.

    Ar pašu Digital Wellbeing lietotni un tās sniegtajām iespējām tuvāk vari iepazīties arī šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.05.2020 15:53

    Gribu redzēt to, kurš digitālā mērkaķa norādījumiem sekos :D

    KKTK
    26.05.2020 16:53
    Reply to  Krotow

    Nav tik traki. Dati viņiem ir daudz un secinājumi neizpaliek. Man reiz digitālais mērkaķis (varu arī nereklamēt firmu) sarakstīja veselu ēpastu par to, ka viņš mani novēro un pagājušonakt vidējais pulss bijis augstāks kā iepriekš. Un, ja tendence sāk atkārtoties, tad varot būt kāda veselības problēma. Patinot bildi atpakaļ sapratu, ka vienkārši bija vēls un pasmags treniņš un tad vēl karsti nakts pirmajā pusē. Sega nomainīta, apkure izslēgta – stresa nav :]

    Reklāma