Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē speciāli āra lietošanai paredzētu televizoru

    Jaunākie raksti

    Elektronikas ražotājs Samsung prezentējis savu pirmo QLED 4K televizoru, kuru būs iespējams lietot āra apstākļos, sniedzot mums iespēju visu dzīvi dzīvot televizora tuvumā.

    Jaunās sērijas televizori nosaukti par The Terrace Smart TV (terases) līniju, kas apzīmē aktuālo pielietojumu, jo tos paredzēts lietot ārpus mājas, kur cilvēki pulcējas grilēt un citām āra aktivitātēm. Viena no svarīgākajām īpašībām, lai TV varētu lietot brīvā dabā ir izturība pret laikapstākļiem, un Terrace sērija saņēmusi IP55 aizsardzību, kas nozīmē, ka tie ir gandrīz pilnībā aizsargāti pret putekļiem, kā arī no mazas ūdens plūsmas visos virzienos un tā iekļūšanas televizorā. Protams, šeit gribētos ieslēgt nelielu skepsi par reālu izturību ikdienas laikapstākļos.

    Reklāma

    Nākamā svarīgā specifikācija ir 2000 nitu gaišums, kam pēc Samsung domām būtu jānodrošina ļoti laba un skaidra attēlā redzamība pat tiešos saules staros un dienas gaismā, kas pirms vairākiem gadiem bija izaicinājums displejiem. Tāpat ekrānam būs speciāls neatspīdošais pārklājums, lai vēl vairāk uzlabotu skatīšanās pieredzi. Ekrāna izmēri būs 55, 65 un 75 collas. To visu papildinās 120Hz ekrāna atsvaidzes ātrums, lai nodrošinātu ļoti labu ekrāna plūdamību, un par šo rādītāju mēs arvien vairāk un vairāk sākam runāt tieši flagmaņu mobilo telefonu sakarā.

    Āra televizors būs aprīkots ar Samsung Smart TV platformu, kas tam ļaus izmantot visus mūsdienu servisus vienuviet. Tā sevī iekļaus arī Apple TV un Apple Music iespējas, kā arī Google Assistant, Alexa un Bixby balss asistentus. ASV tirgum Samsung piedāvās savu Health servisu, kurā būs pieejami dažādi fitnesa aktivitāšu video, padarot šo televizoru par daudzfunkcionālu multimediju ierīci.

    Tāpat kompānija padomājusi par speciālu skaņas sistēmu The Terrace Soundbar, kurai būs tāda pati IP55 aizsardzība. To būs iespējams pielikt pie sienas vai televizora, sniedzot televizora cenas kategorijai atbilstošu skaņas kvalitāti, kas āra apstākļos varētu būt īpašs izaicinājums, jo telpa ir ļoti plaša. Terases TV modeļa cena par 65 collu izmēra sāksies no 4999 USD, bet 75 collu no 6499 USD. Tie būs pieejami arī Vācijā, Austrālijā, Kanādā un Jaunzēlandē.

    Avots: Samsung
    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bidons
    23.05.2020 23:18

    Samsung TV ir grūtības norukāt 5 gadus pat iekštelpās un tagad viņi nolemj ražot ārtelpu tehniku?!? Vienai sezonai? Varbūt vienam mēnesim vai vakaram, kā vienreizējie trauki?

    Peters Leo
    23.05.2020 23:40
    Reply to  Bidons

    Man viens no pirmajiem Samsung samart tv rukā vismaz 8 gadus nav nekāda vaina nesen nopirku QE-75Q70R viss ir ok

    Bidons
    25.05.2020 13:44
    Reply to  Peters Leo

    Manai mammai iet LG vecais plazmenieks. Un kādus secinājumus no tā var izdarīt?

    Peters Leo
    23.05.2020 23:41

    Kad diez būs Latvijā pieejams?

    24.05.2020 00:54

    smieklīgs fakts — Samsung nevienā specifikācijā Terasei nav norādījis darba temperatūru diapazonu. varbūt tas katru nakti jārauj nost no sienas, citādi neizdzīvos pat mēnesi ;)

    Uldons
    24.05.2020 12:18

    Ko jus te niidat. Tas aparats nav domats likt pie juusu 9staavu bloku majas sienas, lai izklaidetu bomarus aukstos ziemas vakaros.
    Cilvekiem, kuri dzivo vietaas kur arpus majas var uztureties un grilet kaut visu gadu, shis ir pilnigi normala un saprotama opcija.
    Uzcep ribinjas un sledz ieksha netflix. Nice

    Pizhons
    25.05.2020 04:34
    Reply to  Uldons

    Sanak ka paliksi bez izklaides sava rajona nu skumji vecais. Atceries tiit avizi ap kjermeni zem jakas un biksem, tik atri nenosalsi.

    Reklāma