Web Analytics
More
    Reklāma

    “Blue Shock Race” sūta 200 000 eiro vērtus elektrokartingus uz Meksiku

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Blue Shock Race” pabeidzis darbus pie gandrīz 200 000 eiro vērta līguma par elektrokartingu piegādei uz Meksiku, kartingu hallei “Shock Grip”. Pasūtījumā ietilps 12 jauni “BSR 2.0” nomas elektrokartingi ar attālinātās vadības sistēmu, papildus drošības aprīkojumu, 36 bateriju pakas un lādēšanas iekārtas. Šie kartingi hallē var braukt faktiski neierobežotu laiku, tikai apstājoties uz mirkli, lai nomainītu baterijas pateicoties pašu izstrādātajai sistēmai “Quick Swap Battery System”, kas ir viens no lielākajiem “Blue Shock Race” trumpjiem elektrokartingu tirgū.

    Pēc pasūtījuma pabeigšanas “Blue Shock Race” komanda ir izveidojusi iespaidīgu promocijas video. Tas tapis sadarbībā ar mediju kompāniju “RobyWorks”, kas jau ir vairākus gadus “Blue Shock Race” uzticamais partneris.

    Reklāma

    Klipā ir ne tikai redzami visi jaunie kartingi, bet arī “Blue Shock Race” jaunie investori. Par tādiem kļuvuši vēl trīs Latvijas top autosportisti: Jānis Baumanis – “World RX” pilots, Mārtiņš Sesks – Eiropas junioru čempions rallijā, “WRC Junior” pilots un Valters Zviedris – pieckārtējs Latvijas čempions kartingā, TRC pilots.

    Visi šie sportisti vienmēr ir bijuši gatavi salt, braukt, salīt un darīt, lai “Blue Shock Race” pilnveidotos. Uzņēmums lepojas, ka viņi ir daļa no “Blue Shock Race” komandas un šis ir lielisks piemērs, kā latvieši var tomēr apvienoties pat šajā trakajā krīzes laikā un turpināt savu virzību uzpriekšu.

    Šobrīd “Blue Shock Race” strādā vēl pie citiem projektiem. Uzņēmuma elektrokartingus jau gaida tādās valstīs kā Francija, Beļģija, Horvātija, Krievija un ASV.

    Artis Daugins, “Blue Shock Race” vadītājs: “Mūsu uzņēmums šobrīd nav nedz saņēmis, nedz izmantojis nevienu no krīzeas atbalsat pasākumiem, tādējādi paužot gatavībū iziet no krīzes ar paceltu galvu un turpināt iekarot pasaules tirgu, panedēmijas sekas atstājot vēsturē kā lielisku pieredzi un labu mācību. Šobrīrd uzņēmuma ir priekšā lieli izacinājumi, galvenokārt kā nodrošināt pasūtīto apjomu saražošanu un piegādi efektīvāk un ātrāk. Tas ir dabīgs nākošais uzņēmuma izaugsmes solis, kur atkal komanda būs jāpapildina ar jauniem un spēcīgiem dalībniekeim un sadarbības partneriem.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma