Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music tagad pieejams uz Samsung televizoriem arī Baltijas valstīs

    Jaunākie raksti

    Paplašinot izklaides iespējas, tagad Apple Music būs pieejams Samsung Smart televizoros, lai varētu viegli un ērti piekļūt 60 miljoniem dziesmu bez reklāmām, īpaši pielāgotiem skaņu celiņiem, mūzikas video klipiem un radio tiešraidēm. Tagad Apple Music ir pieejams vairāk nekā 100 valstīs, tostarp arī Baltijas valstu iedzīvotājiem uz Samsung Smart televizoru modeļiem, kas ražoti sākot no 2018. gada.

    Turpmāk Apple Music abonentiem ir iespēja arī savā Samsung Smart televizorā katru dienu saņemt jaunas mūzikas ieteikumus, kā arī iespēju pieslēgties koncertiem un īpašām pārraidēm tiešraidē, kur uzstājas tādi mākslinieki kā Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled un Eltons Džons. Turklāt tagad abonentiem būs pieejams jaunais “At Home With Apple Music” saturs, kur ir iekļautas redaktoru izveidotas mūzikas izlases, FaceTime video zvanu ieraksti ar māksliniekiem no mājām, īpašas intervijas, kā arī citas iespējas, kas tiks pastāvīgi papildinātas.

    Reklāma

    “Mūsu mērķis vienmēr ir bijis sniegt pašas labākas izklaides iespējas. Tā kā šobrīd daudz laika pavadām mājās, mēs vēl vairāk cenšamies papildināt ikviena ikdienu. Sadarbībā ar Apple mēs pagājušajā gadā bijām pirmie TV ražotāji, kas piedāvāja Apple TV lietotni jau televizoros, un tagad esam pirmie, kas piedāvā Apple Music jau integrētu televizorā kopā ar citām lietotnēm,” stāsta Samsung Electronics Baltics sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā Sergejs Kostjučenko.

    Samsung Smart TV īpašnieki var lejupielādēt Apple Music lietotni Samsung Smart TV App Store, pieslēgties ar jau eksistējošu Apple ID vai izveidot jaunu kontu turpat televizorā. Ja vēl nav abonēts Apple Music, tad Samsung Smart TV īpašnieki to var izmēģināt 3 mēnešus bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    gnusmas
    12.05.2020 10:37

    Man gan radies (iespējams, maldīgs) priekšstats, ka TV smart sadaļu izmanto tikai tā skatītāju daļa, kas vēl nezin ka nevar paļauties uz TV ražotāja apņemšanos uzturēt smart daļu. Šodien TV ļauj izmantot /skatīties saturu, pēc mēneša efektīvie menedžeri maina domas un jums tiek nogrieztas jūsu dienišķās narkotikas. Tad vēl Samsung nav tas uzticamākais ražotājs – atceramies reklāmu jums piederošā TV izvēlnēs. Barojiet saturu iekšā TV pa ieeju un skatieties, bet nepaļaujieties uz Smart TV kā vienīgo satura iekārtu.

    lainis
    12.05.2020 10:59

    samsungs nav labak , bet mums majas ir LG OLED c9 vislabakais . LG labāka nekā samsung.

    susla
    12.05.2020 11:47
    Reply to  lainis

    Par Samsungu labāki ir daudzi. Tomēr katrs surikāts slavē savu alu.

    lainis
    12.05.2020 20:42
    Reply to  susla

    samsung nav melna ekrani vienkarshi QLED ir LED un LCD paneli man nepatīk.
    Samsung nav kvalitate ar skana, slikti paneli QLED ka tas ir resns paneli.
    LG kvalitate ir HDR , Dolby atmos , laba skana kvalitate , un paneli OLED vislabākais. arī ērtāk ar Apple airplay un Homekit.

    12.05.2020 22:21
    Reply to  lainis

    OLED paneļiem ir 2 problēmas, tiem fonā var iestrēgt bilde un tie izbalē ilgākā laika periodā. Protams, kontrasts un plānums ir šobrīd labākais tirgū, bet tas ir pagaidām.

    Reklāma