Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi vienā plāksnītē apvienos SIM un SD kartes

    Jaunākie raksti

    Xiaomi strādā pie idejas, kas vienā mazā plāksnītē apvienotu SIM karti un SD atmiņas kartes. Kartei vienā pusē būtu SIM kartes kontaktiņi, kamēr otrā pusē būtu izvietoti kontakti atmiņas kartei.

    Protams, šādas divi-vienā SIM+SD kartes izmantošanai būtu nepieciešams speciāli veidots viedtālrunis, kā arī būtu jāpierunā mobilo sakaru operatorus izplatīt šādas SIM kartes.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka šāda divi-vienā SIM+SD karte varētu būt izmantojama tikai Ķīnā, pārējā pasaule diez vai būtu gatava sarežģīt sev dzīvi ar jauna standarta ieviešanu, kas izmantojams tikai atsevišķu ražotāju viedierīcēs. Vairāki viedierīču ražotāji pāriet uz e-SIM izmantošanu, lai atvieglotu dzīvi sev un klientiem, kas noteikti ir prātīgāks solis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    25.02.2020 14:43

    Pirms pāris gadiem kad parādijās aparāti ar SIM+SIM vai SIM+SD iespējām , tad Krievzemes rokdarbu meistari praktizēja apvīlēt sim karti un sd kartiņu un maigi sapārot ar superlīmi . Aš forumos postus cepa ar video pamācībām kā labāk DIYoties :D …

    rudzu rikas
    25.02.2020 19:50

    Ne pārāk saprotams, kāpēc šāds risinājums būtu vajadzīgs? Varētu padomāt, ka trūkst vietas lai ieliktu normālas 2 nano sim + sd.

    Reklāma