Web Analytics
More
    Reklāma

    Disney izlaidis mazu bezvadu skaļruni “Baby Yoda” izskatā

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā iznākušais seriāls “The Mandalorian” satricināja pasauli un īpaši filmu sērijas “Zvaigžņu Kari” fanus, jo tajā parādījās ļoti piemīlīgs un zaļš tēls “The Child”, kas tautā ieguva apzīmējumu “Baby Yoda”, pateicoties labi zināmajam “Yoda” tēlam no filmu sērijām.

    Jau pēc “Baby Yoda” tēla parādīšanās seriāla pirmās sērijas beigās, tas uzspridzināja pasauli, jo ar savām lielajām acīm, ausīm un mazajām trīspirkstu rociņām tas iemitinājās skatītāju sirdīs. Protams, Amerikas kultūrai tas bija kā šāviens jauna merčendaizinga virzienā, ar šo tēlu radot dažādas preces, un jau pavisam drīz, pavasarī, būs iespējams iegādāties bezvadu skaļruni zaļveidīgā radījuma izskatā.

    Reklāma

    Tumbiņas izgatavotājs ir kompānija “Bitty Boomer”, un, kā izrādās, tad šādi plaukstas izmēra skaļruņi pieejami ar visdažādāko tematiku. Gan “Olafs” no animācijas filmas “Frozen”, gan datorspēles “Fortnite” personāži un pat NHL komandu talismani. Piedāvājums ir visai plašs. Skaļrunis darbojas 4 stundas ar vienu uzlādi, to ir iespējams paralēli savienot ar līdzīgu produktu, lai radītu vēl lielāku skaļuma efektu. Tāpat komplektā nāk piekariņš, lai to piespraustu pie somas, kā arī to var izmantot kā pogu “pašiņu” uzņemšanai. Vienīgi skaļuma jauda nav pieminēta.

    Avots: Bitty Boomer

    Tas viss par nieka 19,99 USD iepriekšpārdošanā ar piegādi visā pasaulē, tā kā šo, iespējams, varētu atsūtīt uz Latviju bez papildus muitas maksas. Es jau varu iedomāties, kā Amerikā lielai daļai skolēnu un pieaugušo pie somas šāds brīnums varētu atskaņot savu mīļāko hitu vai slaveno tekstu no filmas “Luke, I’m your father”. Tas priekš īstiem faniem…

    Seriāls “The Mandalorian” un jaunākā “Zvaigžņu Karu” sērijas filma noteikti nav atstājusi vienaldzīgo fanu pulkā, jo oficiālajā filmas mājaslapā pieejami daznedažādākie tematiskie nieciņi un Disney izklaides parkā ASV iespējams izgatavot savu gaismas zobenu. Arī Samsung ir radījis īpašu telefonu sēriju par godu pēdējai filmai “The Rise of Skywalker”. Kursora vēstures apcirkņos ir apskats par robotiņu BB-8 no pēdējās filmu triloģijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma