Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC prezentē sākuma līmeņa B2 sērijas monitorus ar gludu bezrāmja dizainu

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par trīs jauniem sākuma līmeņa B2 sērijas monitoriem. Sākot no 21,5” (54,7 cm) līdz 23,8” (60,4 cm) un 27” (68,6 cm) displeja izmēriem, visiem trim modeļiem ir skaisti bezmalu rāmji trīs malās ar Full HD izšķirtspēju (1080p), īpaši plāns profils un gluda aizmugure ar VESA statīva balstu. Monitori nodrošina plašu skata leņķi (178°), kas garantē nemainīgu krāsu kvalitāti no ikviena skatu punkta. 21,5” modelī 22B2H ir izmantots VA panelis ar dziļi melniem toņiem un pievilcīgām krāsām, savukārt 23,8” 24B2XH un 27” 27B2H ir aprīkoti ar IPS paneļiem, kas reproducē dzīvīgas krāsas. VGA un HDMI 1.4 ieeja ļauj viegli pievienot dažādas ierīces. Visi trīs modeļi ir piemēroti jebkura lietotāja galdam, kas meklē vienkāršu un ekonomisku ekrānu.

    Stabilas iespējas sākuma līmeņa budžetam

    AOC B2 sērijas monitori nodrošina stabilu funkciju klāstu: izteiksmīga Full HD izšķirtspēja (1920×1080) un dzīvīgas IPS paneļa krāsas (24B2XH un 27B2H) vai iespaidīgs kontrasts, ko nodrošina VA panelis (22B2H), kas ir piemērots it visam, sākot no darba vai studijām līdz filmu vērošanai vai neregulārām spēļu sesijām. Visi paneļi atbalsta 75 Hz atsvaidzes frekvenci, sekundē parādot par 25 % vairāk kadru nekā parastais 60 Hz monitors, panākot vienmērīgāku kursora kustību un video.

    Reklāma

    Vienmērīgs un funkcionāls

    Neraugoties uz sākuma līmeni ar pieņemamām cenām, šiem monitoriem ir bezrāmja dizains trīs malās, kas nozīmē, ka paneļa mala saplūst ar rāmi, radot peldoša attēla iespaidu. Šāds gluds dizains ļauj palielināt produktivitāti , savienojot vairākus monitorus bez traucējošā rāmja.

    Pārliecinoša tehnoloģija

    Visi trīs B2 sērijas modeļi ir aprīkoti ar VGA un HDMI ieejām, kā arī ar austiņu izeju. Tas nozīmē, ka pat vecākus datorus, kas izmanto VGA, var savienot un modernizēt ar lielisku displeju. Turklāt mūsdienīgas iekārtas, piemēram, galddatorus vai mobilos personālos datorus, DVD vai Blu-ray atskaņotājus, spēļu konsoles un citus, var viegli pievienot, izmantojot HDMI.

    Funkciju klāsts nebeidzas – B2 sērijā tiek izmantota arī FlickerFree tehnoloģija, kas novērš mirgošanu, pielāgojot spilgtuma līmeni ar līdzstrāvu, nevis PWM (impulsa platuma modulāciju). Tas novērš galvassāpes un acu spriedzi, ko bieži izraisa mirgojoši attēli.

    Turklāt, lai novērstu acu nogurumu tumšās stundās un vājā apgaismojumā, LowBlue režīms samazina monitora izstaroto potenciāli kaitīgo zilo viļņu garumu.

    AOC B2 sērija būs pieejama februārī ar šādām MSRP (Ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena): 22B2H par 99 €, 24B2XH par 109 € un 27B2H par 149 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma