Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus paslēps ne tikai pašiņu, bet arī galvenās kameras

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotāji darīs visu, lai tikai izceltos uz pelēkās masas – tiks uzlaboti ekrāni ar 90 Hz vai pat 120 Hz attēla atsvaidzi, tiks izmantoti lokani ekrāni un daži spēlēs uz nostaļģiskām jūtām, modernizējot vecu telefonu modeļus.

    OnePlus centieni tehnoloģijās ir attīstījušies no unikālu flagmaņu viedtālruņu ražošanas līdz katras tehnoloģijas patiesā potenciāla atrašanai. Tagad, pienākot uzņēmuma sestajai gadadienai, OnePlus ir oficiāli paziņojis, ka atklās savu pirmo konceptviedtālruni OnePlus Concept One.

    Reklāma

    OnePlus gatavo Concept One viedtālruņa modeli, kas spēs paslēpt galvenās kameras, lai tās netraucētu viedtālruņa dizainam. OnePlus sadarbībā ar McLaren izvietos viedtālruņa aizmugurē speciālu stiklu, kas jau šobrīd tiek izmantots dārgu automašīnu stikla jumtos – stikls spēj pats aptumšoties, kad tas saņem elektrisku impulsu. OnePlus kamera tiks paslēpta, kad to neizmantosi fotogrāfiju uzņemšanai.

    OnePlus Concept One saņems arī citas iezīmes no McLaren – viedtālrunis būšot daļēji tērpts spilgti oranžas krāsas ādā vai ādas imitācijā, tā aizmuguri daļēji (kameru atrašanās vietā) segs arī minētais stikls. Concept One modelī būs tās pašas 48 + 16 megapikseļu kameras, kas jau tiek izmantotas OnePlus 7T Pro McLaren.

    Avotswired
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    03.01.2020 16:11

    Sākt vajadzētu ar kameru izcilņa likvidēšanu. Un priekšējās kameras manis pēc varētu nebūt vispār.

    x x
    03.01.2020 16:25
    Reply to  Lauris

    labāka kamera = izcilnis vai biezāks viss korpuss.

    Lauris
    04.01.2020 13:50
    Reply to  x x

    Galīgi nav obligāti. Līdzīgi kā ar optisko zoom,kas novietots telefonā garenvizienā, un gaisma tiek lausta ar prizmu. Tehnoloģijas attīstās tik strauji,ka pāris gadu laikā tiksim pie normāla biezuma kameras. One plus izziņotā kamera aiz stikla jau to pašu nozīmē,tikai viņi gājuši soli tālāk,to noslēpjot pavisam.

    digitalk
    04.01.2020 15:27
    Reply to  Lauris

    fotoaparātisti jau aplauzās ar prizmu, nemana vairāk supekompaktus. matricas izmēram arī ir nozīme, ka tik tā nebūs lielāka par plānās viedlāpstas biezumu…

    digitalk
    04.01.2020 15:20
    Reply to  x x

    biezāks viss korpuss = ietilpīgāka baterija. win-win.

    bamans
    04.01.2020 22:22
    Reply to  digitalk

    Jā bet visticamāk, ka kāds ”gudrais” vīrs ir pasūtījis aptauju, ko cilvēki grib, plānāku telefonu ar mazaku bateriju vai biezaku ar lielāku. Teiksim tika 10 000 cilvēki aptaujāti, drošvien ka planākā opcija uzvarēja par dažiem procentiem un viss – visiem atliek lietot šādi un iepūt! ;)
    to mēs nevaram mainīt

    digitalk
    05.01.2020 00:01
    Reply to  bamans

    ehh, drīkst taču pasapņot? ;)

    x x
    05.01.2020 09:30
    Reply to  digitalk

    dikti nesekoju tendencēm, bet šķiet ka redmi (un droši vien arī citi līdzīgie ražotāji) neaizraujas ar plānumu un baterijas liek gana apjomīgas ikdienas lietošanai. jā, tiem ir maz krutuma punktu, bet citādi jau savu darbu paveic.

    Reklāma