Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie iPhone modeļi varētu būt bez ekrāna iegrauzuma

    Jaunākie raksti

    Jauns gads iesācies ar jaunām baumām, kuras patiesībā klejojušas jau īsu brīdi pēc jaunākā iPhone modeļa prezentācijas. Tiek lēsts, ka visdārgākā iPhone 2020. gada versija varētu tikt aprīkota ar priekšējo kameru aiz displeja, kā arī ekrānā iebūvētu pirkstu nospiedumu lasītāju.

    Aprindās zināms analītiķis Ming-Chi Kuo jau iepriekš ziņojis, ka pirkstu nospiedums varētu atgriezties 2021. gada telefonos, taču cits analītķis no Credit Swiss domā, ka tas varētu notikt jau šī gada iPhone modeļos. Tiesa, tas attiektos vien uz pašu dārgāko versiju, bet tas ļautu ieraudzīt “ābolīti” bez ekrāna izgriezuma. Jau 2019. gadā mums bija iespēja redzēt Samsung risinājumu ar pirkstu nospiedumu ekrānā, kā arī priekšējās kameras cauruma izgriezumu ekrānā. Tāpat kompānija OnePlus piedāvāju savu 7 Pro modeli, kura ekrāns pilnībā pārklāj visu telefonu.

    Reklāma

    Kā ierasts, tad sekojot savam stilam, Apple paņem esošu tehnoloģiju un attīsta to augstākā līmenī pēc saviem standartiem, pēc tam klientiem piedāvājot ne vienmēr kaut ko revolucionāru, bet ļoti kvalitatīvu. Daži eksperti jau smīkņā par to, ka iepriekšējos gados iPhone nogalināja pirkstu nospiedumu lasītāju, bet nu to atgriezīs. Jā, daļēji var piekrist šiem cilvēkiem, tomēr joprojām netiks izslēgta Face ID nozīmība, kas šobrīd ir kompānijas jājamzirdziņš, ja salīdzina tā drošības līmeni ar konkurentu veikumu. Samsung S10 pirkstu nospiedumu lasītājs praksē pierādīja, ka nemaz nav tik uzticams.

    Taču līdz oficiālajām ziņām mums būs vēl jāpaciešas aptuveni līdz šī gada septembrim, kad ierasts Apple prezentē jaunākos iPhone modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    02.01.2020 09:33

    Es īsti to brīdi negaidu. Pieļauju, ka tas ir no sviedriem utt, bet pirkstu nospieduma nolasītājs man nenostrādāja ļoti bieži. Ar sejas atpazīšanu viss ir daudz, daudz labāk! + drošāk un ērtāk. Kvai funkcija, kas notifikācijas parāda tikai īpašniekam. Izcili! Ar Touch ID, tas atkal būtu jāaizmirst.
    Ekrāna izgrauzums man īsti netraucē un kamēr tas ir nepieciešams, tikmēr pilnībā to atbalstu. Touch ID būtu solis atpakaļ.

    Dainis
    02.01.2020 13:14
    Reply to  Prusljix

    Face ID būs, bet kameras vienkārši tiks novietotas zem ekrāna. Tāpat tas šogad nebūs gaidāms…

    Prusljix
    03.01.2020 09:35
    Reply to  Dainis

    Nesapratu. Šeit teikts, ka būs pašiņu kamera zem ekrāna. Un pieteikšanās būs ar Touch ID. Es nedomāju, ka Apple atstās divu veidu biometrisko pieteikšanos.

    Oskars
    02.01.2020 14:42
    Reply to  Prusljix

    Man 97% pirkstu nospiedums nostrada pat ar sviedriem. Un tads tik medz izteigtak but optiskajam pirkstu nospieduma lasitajam, ja runa ir kas atrodas zem stikla. Neperkam OnePlus un parejos kiniesu brinumus. Man ar iPhone FaceID sakuma labi lasija, bet pec menesha lietoshanas precizitate kljuva zem 90% nacas pamata izmantot Passcode.

    Muah
    02.01.2020 15:05
    Reply to  Oskars

    Nedabūji asfalta slimību tajā laikā?

    Oskars
    02.01.2020 15:06
    Reply to  Muah

    Zini, nee. Bet paldies ka apvaicajies.

    Vasja
    02.01.2020 16:39
    Reply to  Oskars

    Tas narmaļna, es kad uzkāpu uz korķa ziemassvētkos un tagad piegāju pie telefona, šis mani neatpazīst! Nē nu ir mazliet aizpampis fizionomijs, bet es sevi spogulī varu atpazīt, hvz kāpēc tas Iphone mani neatpazīst!

    Reklāma