Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe izlaidīs bezmaksas mākslīgā intelekta darbinātu Photoshop Camera lietotni

    Jaunākie raksti

    Adobe grasās nākamajā gadā izlaist Photoshop Camera lietotni, ko darbinās mākslīgais intelekts. Šobrīd iespējams pieteikties Photoshop Camera iOS un Android testiem, bet pie Photoshop Camera lietotnes tiks ierobežots testētāju skaits.

    Cik var noprast, pie Photoshop Camera testēšanas varētu tikt dikti populāru Instagram kontu kūrētāji, jo pieteikuma formā ir iespēja norādīt savu Instagram kontu. Bet arī pāris mēnešu pagaidīšana parastajam cilvēkam nešķiet nemaz tik draudīgs pasākums.

    Reklāma

    Photoshop Camera pamatā būs Adobe Sensei mašīnmācīšanās tehnoloģija, kas spēs atpazīt pašiņus, dabas skatus, ēdienu u.tml., lai piedāvātu automātiski dažādus filtrus un attēlu uzlabojumus. Filtrus varēs izmantot reālā laikā vai arī tos pielāgot jau uzņemtiem fotoattēliem.

    Adobe uzsver, ka Photoshop Camera uzreiz paveiks to pašu, ko Photoshop vai Lightroom lietotnes spēj izdarīt datorā ar pamatīgu lietotāja iesaisti. Photoshop Camera būs pieejami vairāki efekti, ko veidos mākslinieki un influenceri.

    Photoshop Camera paredzēta nevis pamata kameras lietotnes aizstāšanai, bet piešķirt viedtālrunim papildu iespējas ātri izveidot interesantas fotogrāfijas un fotoefektus.

    Avotsadobe
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma