Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņojis Walkman (NW-ZX507) portatīvo mūzikas atskaņotāju

    Jaunākie raksti

    Šodien izziņots arī jaunais Walkman, NW- X507, atbalstot mūziku no vairākiem avotiem, izmantojot Android un WiFi. Tādējādi iespējams viegli piekļūt ierīcē esošajām dziesmām, izmantojot savus iecienītos straumēšanas un lejupielādes pakalpojumus, saglabājot augstas kvalitātes skaņu.

    Līdzsvarotais Φ4.4mm savienojums ar DSD Native (11,2MHz) un 384kHz / 32bit PCM atskaņošanu, ko atbalsta S-master HX nodrošina augstas kvalitātes audio (Hi-Res Audio). Ir arī DSEE HX atbalsts, kas esošo mūziku pārveido līdz gandrīz augstas izšķirtspējas kvalitātei. DSEE HX procesors darbojas pat mūzikas straumēšanas laikā. Turklāt NW-ZX507 atbalsta LDAC Hi-Res Audio Wireless, lai baudītu Hi-Res.

    Reklāma

    NW-X507 ir 3,6 collu HD ekrānu, kas komplektēts ar skārienjūtīgu paneli. Lietošanas komfortam ir arī ērts USB Type-C ™ ports un micro SD kartes slots kopā ar fiziskiem sānu taustiņiem. Melnā krāsā, ar autentisku skaņu un kompaktu, gludu korpusu. Turklāt ar akumulatora darbības laiku līdz 20 stundām iespējams bez raizēm klausīties albumu pēc albuma.

    NW-ZX507 (64GB) būs pieejams no 2019. gada novembra un maksās aptuveni 830 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Einis
    09.09.2019 08:47

    Pazvanīt arī varēs?

    09.09.2019 15:01
    Reply to  Einis

    Vai ne, būtu mobilo sakaru iespējas, varētu ar šo vien staigāt nevis ar tām bezgaumīgajām ķīniešu lāpstām :D

    Reklāma