Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus Helsinkos atver pirmo servisa centru Eiropā, tas apkalpos arī Latvijas klientus

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs OnePlus Helsinkos, Somijā, ir atvēris savu pirmo ekskluzīvo servisa centru Eiropā. Tajā OnePlus viedtālruņu īpašniekiem pieejams visaptverošs klientu serviss un remonta pakalpojumi, nodrošinot operatīvu ierīču bojājumu novēršanu vien pāris stundās. Sākotnēji servisa centrs būs pieejams Somijas patērētājiem, bet jau šogad tas paplašinās savu darbības reģionu, ietverot arī Latviju.

    Pirms trīs gadiem Somija kļuva par pirmo valsti pasaulē, kur OnePlus sadarbībā ar vietējiem mobilo sakaru operatoriem piedāvāja viedtālruņus. Šobrīd OnePlus ir viens no pieprasītākajiem viedtālruņu ražotājiem pie Somijas lielākajiem mobilo sakaru operatoriem. Savukārt jau šogad Somija kļūs par otro valsti pēc Lielbritānijas, kur OnePlus uzsāks 5G mobilo sakaru tehnoloģiju atbalstošu ierīču tirdzniecību. Tāpēc OnePlus veic būtiskas investīcijas klientu servisa attīstībā un jaunu servisa centru izveidē.

    Reklāma

    “Jauns servisa centrs, kas apkalpos tikai OnePlus ierīču īpašniekus, ir kārtējais apliecinājums, ka esam ieinteresēti attīstīt savu darbību Ziemeļvalstu un Baltijas tirgos. Mēs vēlamies būt tuvāk mūsu klientiem un turpināt uzlabot viņu pieredzi, piedāvājot labāko pēcpārdošanas apkalpošanu OnePlus viedtālruņu lietotājiem. Šis ir pirmais solis, lai jau šogad varētu nodrošināt klientu atbalstu arī mūsu klientiem Latvijā,” skaidro Tomass Lampen (Tuomas Lampen), OnePlus vadītājs Somijā.

    OnePlus ekskluzīvais servisa centrs nodrošinās atbalstu programmatūras un tehnisko problēmu novēršanai visiem OnePlus viedtālruņiem, sākot no OnePlus 3. sērijas modeļiem. Telefoni remontam tiek pieņemti gan uz vietas servisa centrā, gan pa pastu. Paredzams, ka, nogādājot ierīces servisa centrā personiski, vairumā gadījumu remontdarbi tiks paveikti pāris stundu laikā. Savukārt pa pastu sūtītās ierīces būs iespējams saņemt atpakaļ aptuveni 7 dienu laikā pēc ierīces nosūtīšanas remontam.

    Līdz ar OnePlus darbības izaugsmi Eiropā jaunais servisa centrs Helsinkos jau šogad darbosies kā galvenais servisa centrs visām Ziemeļvalstīm. Pirmajā centra darbības uzsākšanas fāzē ierīces remontam tiks pieņemtas tikai no Somijas, tomēr jau šī gada laikā darbības reģions tiks paplašināts, ietverot arī Baltijas valstis un pārējās Ziemeļvalstis. Jau šobrīd servisa centrs klātienē pieņem remontam jebkurā valstī iegādātus OnePlus viedtālruņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma