Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI App Player ļauj datorā baudīt Android spēles ar 240 kadriem sekundē

    Jaunākie raksti

    Spēles viedtālruņos sākušas panākt to datoru versijas, atsevišķos gadījumos par viedtālruņu spēļu versijas izrādījušās populārākas par to galddatoru versijām. Iespēja spēlēt Android operētājsistēmai paredzētās spēles datorā nav nekāds jaunus, bet MSI App Player spēlēšanu padara ērtāku un arī glītāku.

    MSI App Player uzskatāms par pārdēvētu BlueStacks programmatūru (Android emulators), bet MSI App Player paļaujas uz MSI izstrādāto datoru papildiespējām, kas ļauj Android spēles darbināt ar līdz pat 240 kadriem sekundē. Jāņem gan vērā, ka būs nepieciešams arī atbilstošs MSI dators ar 240 Hz ekrānu.

    Reklāma

    Lai popularizētu savas spēles, līdzīgi rīkojušies arī spēļu izstrādātāji un publicētāji. Bezmaksas PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) viedtālruņu versija ir kļuvusi par ārkārtīgi populāru spēli Android lietotāju starpā. Diemžēl PUBG Mobile neatbalsta nevienu spēļu kontroles ierīci, bet viedtālruņa ekrānā sabakstīt visas virtuālās pogas vienlaikus nav tas vieglākais darbiņš. PUBG Mobile izstrādātājs Tencent pirms aptuveni gada izlaida oficiālu spēles emulatoru galddatoriem – varēsi spēlēt PUBG Mobile, izmantojot peli un tastatūru. Turklāt PUBG Mobile datora emulatorā vēl arvien ir bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    17.06.2019 16:57

    nedomāju, ka MSI ir kaut kādas papildiespējas, kas paātrina emulāciju. vienīgā lieta ir 240 Hz ekrāns, kas ļauj lielīties ar ātro refresh rate.

    jāpiezīmē, ka uz vispārējā windows programmu mēslošanas fona (atstāt visādu drazu registry un failos pēc atinstalēšanas) BlueStacks izcēlās ar sevišķi lielu čupu.

    Reklāma