Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor 20 Pro ieņem trešo vietu DxOMark kameru testos

    Jaunākie raksti

    Honor aizvakar izziņojis Honor 20 Pro viedtālruņa modeli, kas iespēju ziņā ļoti atgādina pirms aptuveni pusotra mēneša izziņoto Huawei P30 Pro. Honor 20 Pro saņems veselas četras galvenās kameras. Zaudēta P30 Pro periskopa tipa kamera ar 10x hibrīdo attēla palielinājumu, bet iegūta makro kamera ar 2 megapikseļiem.

    DxoMark ierindojis Honor 20 Pro trešajā vietā aiz Huawei P30 Pro un Samsung Galaxy S10 5G modeļa. Honor 20 Pro saņēmis to pašu punktu skaitu, kas ir nesen izziņotajam OnePlus 7 Pro. DxoMark gan arī vienlaikus uzsver, ka viņiem ir pieejama programmatūras versija, kas pie lietotājiem vēl nav nonākusi. Te gan jāpiebilst, ka arī Honor 20 Pro nav pie pircējiem nonācis, Huawei/Honor vēl nav pat oficiālu ieteicamo Honor 20 Pro cenu nosaucis.

    Reklāma

    Honor 20 Pro ir 48 megapikseļu galvenā kamera, ko pavada 16 megapikseļu platleņķa kamera un 8 megapikseļu telefoto kamera. Honor 20 Pro piedāvā trīskāršu optisko attēla palielinājumu. Huawei P30 Pro ir cits galvenās kameras sensors un pieckāršs optiskais palielinājums kopā ar 10x hibrīdo palielinājumu. Honor 20 Pro ir speciāla makro fotogrāfijas kameriņa ar 2 megapikseļu izšķirtspēju.

    Honor 20 Pro saņēmis 6.2 collu ekrānu ar 2480 x 1080 izšķirtspēju, kā arī Infinity-O tipa ekrāna caurumu pašiņu kamerai. Honor 20 Pro darbina Kirin 980 procesors kopā ar 8 GB RAM.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma