Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei prezentē jaunākos P30 sērijas flagmaņus

    Jaunākie raksti

    Šodien, 26. martā, Parīzē Huawei prezentēja jaunākos P30 sērijas flagmaņus – P30 un P30 Pro. Huawei P30 sērija piedāvā līdz šim modernākos kameru viedtālruņus, kas spēj konkurēt ar profesionālām kamerām, pateicoties inovatīvajam SuperSpectrum sensoram, optiskajam SuperZoom objektīvam, jaunajai Time of Flight (TOF) kamerai un uzlabotajai OIS un AIS attēlu stabilizācijas tehnoloģijai. Huawei P30 sērijas viedtālruņi lietotājiem Latvijā būs pieejami, sākot ar 26. martu.

    “Jaunākie P30 sērijas flagmaņi iezīmē jaunas ēras sākumu, kas pilnībā izmainīs to, ko sagaidām no mobilās fotogrāfijas. P30 sērijas viedtālruņos iestrādātā Huawei SuperSpectrum Sensor un Huawei SuperZoom tehnoloģija paver pavisam jaunas iespējas mobilajā fotografēšanā un iezīmē pilnīgi jaunu tehnoloģiju, kas tiks izmantota nākamās paaudzes viedtālruņos,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors.

    Reklāma


    Profesionāla attēlu kvalitāte ik dienu

    Huawei P30 sērijas viedtālruņi pilnībā mainīs mūsu līdzšinējos uzskatus par fotogrāfijām, kas uzņemtas ar telefonu. Sasniedzot rekordaugstus DxOMark kameras un attēlu kvalitātes standartus ar kopējo novērtējumu 112, Huawei P30 Pro ir aprīkots ar jauno četrkāršo Leica kameras sistēmu, kas sevī ietver 40MP aizmugurējo kameru ar SuperSpectrum sensoru, 20MP platleņķa kameru, 8MP telefoto kameru, Time-of-Flight (TOF) kameru un 32MP priekšējo kameru selfijiem.

    1/1.7 collu SuperSpectrum sensors uztver gaismu pavisam jaunā līmenī. RYYB SuperSpectrum sensors no parastā RGBG Bayer filtra atšķiras ar to, ka tas aizstāj zaļos pikseļus ar augstākas kvalitātes dzeltenajiem pikseļiem, tādējādi nodrošinot P30 un P30 Pro tālruņiem augstāko ISO vērtējumu – 204,800 un 409,600. Līdz ar šo iespaidīgo sensoru tehnoloģijas maiņu un lielākiem pikseļiem, Huawei nodrošina sevišķi iespaidīgu foto un video pieredzi dažādu scenāriju un apgaismojuma apstākļos.

    Pateicoties f/1.6 platajam apertūras atvērumam apvienojumā ar RYYB sensoru un Huawei AIS + OIS, Huawei P30 Pro nodrošina gaišākus attēlus jebkurā apgaismojumā. Pat fotografējot naktī, kadri ir detalizēti, savukārt optiskais stabilizētājs un telefoto kamera nodrošina neizplūduša attēla iegūšanu.

    Huawei SuperZoom objektīvs paver jaunu tālummaiņas fotografēšanas līmeni. Pateicoties periskopa dizainam, SuperZoom atbalsta augstas precizitātes 5-kārtīgu optisko, 10-kārtīgu hibrīdo un 50-kārtīgu digitālo palielinājumu. Telefoto kameras prizmas elements izliec gaismas avotu 90 grādu leņķī, lai palielinātu fokusa garumu, vienlaikus samazinot kameras augstumu un nebojājot ierīces dizainu.

    Tāpat Huawei P30 Pro viedtālrunim ir unikāla Time-of-Flight kamera, kas uztver lauka informācijas dziļumu, lai nodrošinātu precīzu attēla segmentāciju. Šāda attāluma mērīšana ļauj simulēt vairāku līmeņu bokeh efektus. Tikmēr Super Portrait režīms fiksē pat vissīkākās detaļas kā matus un sejas līnijas. Super Portrait režīmā kamera spēj nolasīt dziļuma informāciju un apvienot to ar īpašiem algoritmiem, palīdzot iegūt izcilus attēlus ar nefokusētu fonu un ļoti detalizētu objektu.

    Mākslīgā intelekta (MI) atbalstītā HDR+ funkcija ļauj priekšējai un aizmugurējai kamerai apvienot vairākus ātri uzņemtus attēlus, lai optimizētu pārlieku eksponētas vai pārgaismotas bildes.

    Studijas līmeņa video ieraksti

    P30 sērijas viedtālruņu kamerai ir bagātīgs video funkciju komplekts, kas spēj nodrošināt studijas līmeņa video ierakstus. SuperSpectrum sensors nodrošina iespaidīgu zema apgaismojuma apstākļu video uzņemšanu, lai nakts skati izdotos kristāldzidri. Huawei AIS un OIS atbalsta visu video iestatījumu stabilizāciju, savukārt SuperZoom objektīvs nodrošina skaidrus tuvplānus. MI filmu redaktors sniedz lietotājam iespēju pievienot fona mūziku un īpašus efektus, pārvēršot Huawei P30 sērijas tālruņus par mobilo filmu studiju.

    Nozares vadošais Huawei Dual-View režīms paver pavisam jaunu videoklipu uzņemšanas perspektīvu. P30 sērijas ierīces ļauj uzņemt vienu ainu no divām dažādām perspektīvām, izmantojot vairākas kameras vienlaicīgi.

    Elpu aizraujošs dizains

    Huawei P30 sērijas jauno flagmaņu dizains ir dabas iedvesmots, izmantojot aktuālākos materiālus tālruņa dizaina izstrādei. Huawei P30 ir izteiksmīgs 6.1 collu displejs, savukārt P30 Pro modelim tas ir 6.47 collas liels. Huawei P30 Pro būs pieejams klasiski melnā un divās jaunās krāsās – kristāla (Breathing Crystal) un rītausmas (Aurora).

    Labākais no inovācijām

    Inovācijas ir Huawei virzītājspēks, ko iemieso arī jaunie P30 sērijas viedtālruņi. Aprīkoti ar inovatīvākajām tehnoloģijām, tie apvieno augstu veiktspēju, efektivitāti un jaudu:

    • viedtālruņi ir aprīkoti ar Huawei līdz šim jaudīgāko procesoru Kirin 980 un duālo neironu procesoru, kas nodrošina ātrāku attēlu atpazīšanas sistēmu;
    • P30 sērijas viedtālruņi aprīkoti ar saskarni EMUI 9.1..Tā atjaunināta ar Extendable Read-Only File System (EROFS), kas nodrošina ievērojami ātrāku ierīces atmiņas krātuves lasīšanas laiku.
    • tālrunis aprīkots ar Huawei Share OneHop ātrākai datu pārraidei starp Huawei ierīcēm;
    • 40W SuperCharge tehnoloģija un 4200 mAh baterija nodrošina tālruņa darbības laiku, kas ilgāks par vienu dienu intensīvas tālruņa darbības;
    • P30 sērijas tālruņi aprīkoti ar grafīna tehnoloģijas atvēsināšanas sistēmu SuperCool, kas nodrošina efektīvu un taupīgu tālruņa darbību;
    • tālrunis aprīkots ar modernu bezvadu sakaru komplektu, kas atbalsta Dual SIM un Dual VoLTE savienojumus.

    Šodien Huawei prezentēja arī Huawei Watch GT āra viedpulksteņu jaunos modeļus Active Edition un Elegant Edition ar ļoti ilgu baterijas darbības laiku, kā arī Huawei FreeLace bezvadu austiņas, kas ātri un viegli izveido savienojumu ar Huawei HiPair.

    Cena un pieejamība

    Latvijā tālrunis būs pieejams pārdošanā no 26. marta. Tas būs pieejams pie operatoriem LMT, Tele2 un Bite veikalos, kā arī Lattelecom, Euronics un RD Electronics veikalos. Tālruņa ieteicamā pārdošanas cena ir 699 EUR (P30), 899 EUR (P30 Pro, 128 GB) un 999 EUR (P30 Pro, 256 GB).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    31 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    26.03.2019 21:48

    Ir kaut viens cilvēks, kas spēj šādu ūdens liešanu izlasīt?
    Elpu aizraujošs dizains … Studijas līmeņa video ieraksti … 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

    Kursors.lv
    26.03.2019 21:49
    Reply to  Tasesmues

    Mhm, jāpagaida mūsu sagatavots apskats. Domāju, pēc kādas nedēļas vai divām būs gaisā Huawei P30 Pro apskats.

    Suns
    26.03.2019 22:09

    Gaidu ar nepacietību. Thanks!

    Tasesmues
    27.03.2019 12:14

    Viņi takš varēja sameloties atkal un uztaisīt to kā reālu review. Citādi acis sāp lasot tādu sviestu 🥪

    27.03.2019 00:42

    Nu daļa jau tur ir patiesības.Tāpat jau vien Huawei nav uzrāpies top Tronī.Pie tam bez Amerikas…😀

    Mani pārsteidz mazliet cena. Lēti.
    Ņemot vērā, ka visi operatori telefonus dod ar dāvanu Huawei smart watch, kas nemaksā 50 eiro.

    Tasesmues
    27.03.2019 12:15

    Xiaomi mi9 vēl lētāks

    Martins
    27.03.2019 05:40

    Un bezvadu uzlāde nav? Sasodīts. Tā ir vienīgā fīča kas p20 tiešām pietrūkst

    27.03.2019 09:35
    Reply to  Martins

    Ir, protams.

    kursorslv
    27.03.2019 09:41
    Reply to  Madara Saule

    Ja pareizi saprotu, tad bezvadu uzlāde ir tikai P30 Pro modelim. “Mazajam” P30 šādas iespējas nav. Salīdzinājumam, Samsung bezvadu uzlādi ir iestrādājis ar vienkāršākajā Galaxy S10e modelī.

    27.03.2019 09:33

    Man liekas ļoti pareiza cenu politika. P30pro maksā tikpat cik S10 nevis S10+, kā arī ir vienā cenā ar IphoneXR. Stratēģiski izdomāts gājiens. Cenas pie LMT skatījos. Apskatījos Youtube pirmos apskatus, kamera izskatās daudzsološa. Vienīgais iemesls kādēļ šo telefonu pirkt, Gaidu apskatu no Jums.

    Osvalds
    27.03.2019 10:01

    Un llūdzu apskatu rakstisku. Lai var atvērt cita telefona apskatu un salīdzināt. Video var būt ir Cool, bet pārslegt lapas un salīdzinat pa punktam nevar. Un cerams ka Samsung S10+ ari būs kārtīgs apskats (ne tikai video)

    kursorslv
    27.03.2019 10:04
    Reply to  Osvalds

    Huawei P30 Pro sāksim ar teksta apskatu. Ja būs laiks, tad tiksim arī līdz video. Savukārt par Galaxy S10+ akmens manā dārziņā, neesmu vēl radis laiku, lai plašāk uzrakstītu savas domas par šo ierīci. Bet ļoti gribu!

    Aigi
    27.03.2019 10:16

    Kameras veiktspēja forša, tur nav ko teikt. Bet ja nav novērstas visas negatīvās nianses, kas bija P20, tad, real crap.
    2 galvenās problēmas ar P20:
    1) nespēja pastāvīgi savienoties ar Garmin pulksteņiem;
    2) tehniskas problēmas ar galvenās kameras lēcas stiklu – sākumā lēca pārklājās ar kaut kādu pleķi pēc servisa zem stikla pilns ar putekļiem.

    Atvainojiet, bet S10+ ir kā no citas galaktikas (pozitīvā nozīmē), jā dārgāks, bet tu samaksā par perfekti saliktu tālruni un jēdzīgu softu. But that’s just me.

    Jebkurā gadījumā ar nepacietību gaidu apskatu.

    Kursors.lv
    27.03.2019 10:38
    Reply to  Aigi

    Jā, bet, redzi, Huawei ar katru gadu tos produktus iemanās veidot arvien kvalitatīvākus un spējīgākus. Domāju, ka nu vairs nav ilgi jāgaida, kad noķers arī Apple un Samsung.

    Skābene
    27.03.2019 10:59

    Konkurence ir laba lieta, neļauj gulēt uz lauriem, bet patērētājs iegšut arvien labāku produktu!

    Aigi
    27.03.2019 11:30

    Visu cieņu viniem, to ko viņi paspējuši izdarīt nav spējuši ne Nokia, ne HTC, ne cits ražotājs.

    Kursors.lv
    27.03.2019 11:33
    Reply to  Aigi

    Tas būtu kas? :)

    Aigi
    27.03.2019 14:06
    Reply to  Aigi

    principā no noname ražotāja, ļoti lokāla ražotāja izlauzties līdz top3. Tie paši Blackberry, HTC, Nokia visu laiku ir bijuši smartfonu tirgū un čiks kas sanācis.

    27.03.2019 16:24

    Būtu forši, ja apskatā varētu pievērst uzmanību tieši tam kā pats softs sadarbojas ar trešajām ierīcēm – viedie pulksteņi (Garmin u.c.), Bluetooth skaļruņi. Un vispar cik stabili strādā, jo šis bija viens no iemesliem kāpēc atteicos no Huawei telefoniem. Apple un Samsung šādus gļukus neesmu nosvērojis.

    Artis 🍏
    27.03.2019 11:13
    Reply to  Aigi

    Neesmu lietojis Huawei un Garmin komplektā, bet man ir aizdomas, ka Huawei pārāk agresīvi rīkojas ar akumulatora taupīšanu. Tāpēc ik pa laikam tiek nokauts kāds savienojums un sinhronizācija.

    Aigi
    27.03.2019 11:32
    Reply to  Artis 🍏

    Jā, šis varētu būt diezgan labs skaidrojums.

    Kursors.lv
    27.03.2019 11:38
    Reply to  Aigi

    Es arī domāju, ka pie vainas varētu būt baterijas saudzēšanas režīms, jo Huawei gadījumā tiešām tam ir nosliece traucēt citu programmu darbu. Citiem telefoniem tas nav tik izteikti. Bet nu skaties uz to no labās puses – nebūs telefons jāuzlādē 2x dienā :)

    27.03.2019 11:37
    Reply to  Aigi

    Aigi – mēs jau iepriekšējās diskusijās noskaidrojām, ka Tev ir drusku līkas rokas garmin sakarā un ka problēma ar lēcu stikliem ir kaut kas, ko būsi padarījis pats. man tādu problēmu nebija un arī nevaru neko līdzīgu sagūglēt!

    Aigi
    27.03.2019 14:25
    Reply to  Madara Saule

    Par lēcu droši vien individuāls feils, kaut kas nogājis greizi pie salikšanas un serviss slikti veicis savu darbu.
    Par Garmin, nu gan pilns internets par gļukiem un desmitiem risinājumi, kuri daļai strāda un daļai nestrādā.
    Neskaitāmi Garmin update ar uzsvaru par Huawei problēmu risinājumu. Respektīvi, kaut kas ar sinhronizāciju nebija kārtībā.

    Ja sakārtos softa lietas un to padarīs tik pat labu kā kameras, tad konkurenti viniem nebūs.

    27.03.2019 13:37

    Nu tagad īstais laiks tiem, kas grib nomainīt kādu pavecāku agregātu, jo vēl joprojām tehniski spējīgo modeļu, kā Mate10/20 Pro un P20/P20 Pro cenai vajadzētu kļūt vēl draudzīgākai! :)

    27.03.2019 23:31

    Sasmējos.. ” Huawei P30 sērija piedāvā līdz šim modernākos kameru viedtālruņus, kas spēj konkurēt ar profesionālām kamerām “.

    28.03.2019 19:48

    Ceru, ka jauno apskatu raksta Madara?

    Es
    28.03.2019 20:16
    Reply to  Ivars Dzerve

    Jā, kur ir pazudusi Madara?

    Kursors.lv
    29.03.2019 07:12
    Reply to  Ivars Dzerve

    Šī telefona apskata veikšanu uzticēsim Artim. Bet ja tauta pieprasa Madaru, tad izdomāsim arī viņai kādu raksta ideju.

    Vlads
    11.04.2019 16:50

    Iesaku noskatīties šo video tiem, kas domā pirkt šo telefonu vai nē, lai lieki naudu neizmestu vējā: https://youtu.be/S71T09ZIZo8

    Reklāma