Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izziņo 5G viedtālruni V50 ThinQ 5G

    Jaunākie raksti

    Sniedzot patērētājiem iespēju baudīt visas 5G nodrošinātās iespējas, līdzko šis pakalpojums kļūs pieejams, revolucionārais LG V50 ThinQ 5G ticis rūpīgi izstrādāts, lai sniegtu pirmšķirīgu lietotāja pieredzi. LG pirmais 5G tālrunis pārsniegs visas lietotāju cerības, sniedzot bezkompromisa uzticamību un ļaujot lietotājiem baudīt augstas kvalitātes saturu 5G tīkla ātrumā, kas varētu būt līdz pat desmit reizēm lielāks salīdzinājumā ar 4G.

    Reaģējot uz patērētāju aptaujām, kas liecina par to, ka lietotāji pēc 5G ieviešanas plāno vairāk skatīties video un spēlēt videospēles, LG ir darījis visu iespējamo, lai palielinātu LG V50 ThinQ 5G ekrāna un audio veiktspēju. LG 5G viedtelefons arī aprīkots ar AI vizualizācijas funkciju, kas pasargā pret acu noguršanu, automātiski mainot krāsas un gaišuma līmeni atbilstoši apkārtējai videi. Audio ticis uzlabots, lai nodrošinātu pirmšķirīgu stereo skaņas veiktspēju, ko iespējams baudīt gan ar austiņām, gan bez tām.

    Reklāma

    LG 5G viedtelefonam ir arī optiskās inovācijas, kas ļauj lietotājam uzņemt unikālus augstākās kvalitātes attēlus un video. Neaprobežojoties tikai ar nekustīgiem attēliem, LG gan ierīces priekšpusē, gan aizmugurē izvietotajās kamerās iestrādājis Video Depth Control, lai nodrošinātu kustīgu objektu fokusa saglabāšanu. Point Zoom ļauj lietotājiem bez pozīcijas mainīšanas pietuvināt un attālināt konkrētu punktu, bet Professional Filming režīms piedāvā dažādu elementu precīzu kontroli, tostarp veikt augstas izšķirtspējas mikrofonu uzstādījumus.

    LG pirmo 5G ierīci darbina jaunākā Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilā platforma un LG optimizētā programmatūra, lai sniegtu 5G nepieciešamu progresīvu apstrādes jaudu. Tālrunis arī aprīkots ar 4000 mAh akumulatoru, kas ir par 20% lielāks salīdzinājumā ar V40 ThinQ, un jauno Vapor Chamber karstuma izkliedēšanas sistēmu, kas ir krietni efektīvāka par tradicionālajiem karstuma kanāliem, lai ierīces iekšējo temperatūru saglabātu zemu pat vairāku uzdevumu veikšanas brīdī.

    Izmantojot V sērijas plāno un stilīgo dizainu, LG V50 ThinQ 5G ir vien 8,3 milimetrus plāns un sver nieka 183 gramus. Lai saglabātu gludu profilu ar nepārtrauktām līnijām, aizmugurējās lēcas ietvars jaunajā V sērijas viedtelefonā ir pilnībā saplūdis ar tālruņa aizmuguri. Tas viss panākts, neietekmējot LG V50 ThinQ 5G izturību, kas turpina atbilst ASV armijas MIL-STD 810G standartam.

    Gatavojoties pirmā 5G telefona laišanai tirgū, LG sadarbojas ar desmit lielākajiem sakaru operatoriem valstīs, kuros šogad tiks sākta 5G pakalpojumu sniegšana, tostarp ASV, Dienvidkorejā, Austrālijā, kā arī vairākās Eiropas valstīs.

    Dubultais ekrāns bagātīgākai 5G pieredzei

    Lai lietotāju pieredzi un ērtības ar pirmo 5G viedtelefonu paceltu jaunā līmenī, LG kā papildu aksesuāru LG V50 ThinQ 5G ierīcei izstrādājis Dual Screen. Dual Screen, kas izstrādāts tā, lai atgādinātu telefona vāciņu, atveras, lai nodrošinātu LG V50 ThinQ 5G īpašniekiem otru 6.2 collu OLED ekrānu dubultai skatīšanās, spēlēšanas un vairākuzdevumu veikšanas pieredzei. Dual Screen un LG V50 ThinQ 5G iespējams lietot neatkarīgi, nodrošinot daudzus interesantus lietošanas scenārijus. Piemēram, lietotāji vienā ekrānā var skatīties filmu, vienlaikus otrā ekrānā meklējot informāciju interneta filmu datubāzē IMDB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dick
    17.09.2020 14:19

    Ķecerīgs jautājums, bet kāpēc jūs rakstāt par telefoniem, ko LV neviens netirgo? Jēgas nekādas.

    Kursors.lv
    17.09.2020 14:25
    Reply to  Dick

    Vecs raksts, bet pēc teksta spriežu, ka te pamatā ir bijusi lokālā LG biroja izstrādāta preses relīze.Tādas mēs mēdzam publicēt, jo parasti vietējie uzņēmumu biroji informē par produktiem, ko šeit ir plānots tirgot.

    Reklāma