Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentē jaunāko iRobot Roomba i7+ robotu, kas pats iztukšo savu netīrumu tvertni

    Jaunākie raksti

    Speciālā atklāšanas pasākumā iRobot pārstāvji Latvijā iepazīstināja nākotnes tehnoloģiju interesentus un savus ilggadējos klientus ar visjaunāko iRobot Roomba® i7+, kas vēl viedāk automatizē mājas uzkopšanas darbus.

    Visjaunākais iRobot robots grīdas uzkopšanu autonomi var veikt nedēļām ilgi, jo tā Clean Base Automātiskās attīrīšanas stacija, robota netīrumu tvertni iztīra noslēgtā, vienreiz lietojamā, izmetamā netīrumu maisā, kura ietilpība atbilst līdz 30 robota netīrumu tvertnēm.

    Reklāma

    Jaunā Imprint Viedās kartēšanas funkcija ļauj Roomba i7+ atcerēties daudzus telpu plānus un nosaukumus, kas ļauj efektīvāk izpildīt tīrīšanas uzdevumus un sūtīt robotu tīrīt izvēlētās telpas ar balss starpniecību vai izmantojot iRobot Home aplikāciju. Secību un telpu tīrīšanas laiku lietotāji var izvēlēties paši. Robots putekļsūcējs spēj arī viegli pielāgoties telpām, atceroties šķēršļus, no kuriem nepieciešams nākamajās reizēs īpaši izvairīties.

    iRobot pārstāvji Latvijā klātesošajiem bija sarūpējuši vairākus unikālus pārsteigumus. Tai skaitā īpašu, robotu radītu salūtu, un Roomba® i7+ atklāšanas ceremoniju, izmantojot sacīkšu dronu, un Latvijā radītu robotu trajektorijas izsekošanas tehnoloģiju.

    SIA “Terra Virtuala” vadītājs Vitolds Bīriņš, kurš ne tikai nodrošina iRobot autorizēto servisu Latvijā, bet arī aktīvi atbalsta robotikas izglītību, iedrošināja klātesošos popularizēt praksi, kad 6-10 gadus lietoti iRoboti tiek ziedoti robotikas izglītībai. Jau vairāk nekā 10 gadus Latvijā šādā veidā iRobot robotiem tiek dota otrā dzīve, bet skolēniem un studentiem tiek nodrošināta iespēja bez maksas saņemt lielisku bāzes robotu zinātniski-pētnieciskajam darbam un robotikas izglītībai.

    No pārbaudītām vērtībām jāatzīmē, ka iRobot roboti joprojām ir vienīgie, kuros netīrumu savākšanai saru birstes ir aizstātas ar elastīgiem gumijas rullīšiem, kas ne tikai ļoti efektīvi savāc netīrumus, bet salīdzinājumā ar vecajām tehnoloģijām – saru birstēm, ir īpaši viegli kopjami, un ko īpaši novērtē mājdzīvnieku saimnieki.

    Prezentācijas pasākumā starp jaunā robota saņēmējiem bija pirmais klients, kurš 2006. gadā Latvijā pirmais iegādājās iRobot Roomba robotu. 12 gadu laikā Latvijas iRobot autorizētais servisa centrs ir kļuvis par visaugstāk novērtēto iRobot servisa centru Eiropā, un Latvijā ir radītas daudzas tehnoloģijas, kas iRobot robotu apkalpošanu padara ātrāku un kvalitatīvāku visā pasaulē.

    iRobot Roomba i7+ grīdas uzkopšanas roboti jau pieejami  Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    22.02.2019 13:41

    700$ štatos bez tās automātiskās bāzes, 1100$ ar tīrīšanās bāzi.
    LV: 900EUR bez bāzes, 1200EUR ar tīīšanās bāzi.
    Skarbi. Bet, protams, ērti, jo tvertne ir neliela, lielākoties pietiek vienai-2 istabām!

    22.02.2019 13:53
    Reply to  as

    Sālīti

    22.02.2019 13:51

    Intresanti. Patīk, ka var ar balsi komandēt un ir telpām nosaukumi definējami.
    Daži jautājumi:
    1. Kāda ir aptuvenā cena veikalos?
    2. Lietoju xiaomi jaunāko robotu un vienīgā problēma ir cilvēku mati, kuri nevis aptinas ap birsti, bet gar slotiņas mehānisma asi. Vai irobotam nav līdzīga problēma?
    3. Kā ir ar skaļumu? Vai tās silikona slotiņas nesitas skaļāk kā parastās saru birstes pret cietu virsmu?
    4. Cik maksā tie maisi vienreiz lietojamie? Viņi arī sadalās atkritumos?
    5. Savu robotu lādēju/turu zem dīvāna, lai netraucē kājām un acīs nekrīt. Vai ir paredzēts arī horizontāla bāzes stacija ar savācēju? Kādās krāsās pieejamas bāzes stacijas?

    Kartupelis3
    23.02.2019 21:13

    ko jūs gribiet – i7 arī PC ir dārgākie proči…

    Skābene
    25.02.2019 10:46

    Visvairāk mani kaitina robota tīrīšana! Jo sevišķi garie sieviešu mati, kas aptinas ap birstītēm, riteņu asītēm un visās citās iespējamās vietās. Pati netīrumu izbēršana no tvertnes nav pārāk apgrūtinoša. Bet knibināties ar nazīti sanāk diezgan regulāri un sāk jau piebesīt!

    KKTK
    25.02.2019 13:02
    Reply to  Skābene

    Vienīgais jāatzīst, ka ar katru iterāciju viņiem to birstīšu asu aizsardzība paliek ar vien labāka un jātīra ar vien mazāk. Tāpēc arī ar skepsi skatos uz visādiem ķīniešu hujijumi pakaļdarinājumiem, kam nav pat nojēgas, kas tur dilst un tinas reālā dzīvē. BTW – ziemā manam iRobotam palika 10 gadi. Kad pirku, tad speciāli ieliku kalendārā, lai atgādinātu un novērtētu, bija jēga tērēties vai nē. Tagad redzot pašreizējo robotu cenas, liekas, ka manējais bija par brīvu :D

    Skābene
    25.02.2019 15:10
    Reply to  KKTK

    Kamēr vēl vecais darbojas uz jaunu neskatos! Ar interesi gan gaidu kad parādīsies pārdošanā zāles pļāvējs!

    DMG
    25.02.2019 12:14

    “No pārbaudītām vērtībām jāatzīmē, ka iRobot roboti joprojām ir vienīgie, kuros netīrumu savākšanai saru birstes ir aizstātas ar elastīgiem gumijas rullīšiem”. Kas tā par lasītāju maldināšana? Jau kādu laiku mājās braukā POWERbot, kuram nav nekādas saru birstes. Kā arī nav tās slotiņas, kas netīrumus mētā uz visām pusēm. Varu derēt, ka ir arī citi roboti, kuriem nav tādas saru birstes.

    Visvairāk kaitina irobot mājas lapa. iRobot Scooba tur vienmēr var atrast pirmajās lapās un citreiz pat reklāmās. Bet tiklīdz spied pirkt, tā izrādās, ka viņi nemaz nepārdod šādu robotu. Un cik esmu sazinājies ar viņiem, tad tiešām viņi netirgo šo robotu vairs. Tad kādēļ jau gadiem stāv apraksts par viņu un poga “pirkt”?

    Un vienreizlietojamie maisi? Tātad mūžīga atkarība un nepieciešamība kaut ko papildus pirkt. Nē paldies. Par tādu cenu jau nu varēja izdomāt ko labāku, lai nebūtu šādas atkarības.

    Olivers Bugrijs
    26.02.2019 15:13

    Nopirku uzreiz kaa bija pieejams Latvijaa, jo katru dienu tiiriit konteineru bija piegriezies. Pirms tam lietoju 980. It kaa viss labi, bet esmu nepatiikami paarsteigts, par to, ka I7 ir krietni vaajaaks akumulators. Ietilpiiba gandriiz uz pusi mazaaka, saliidzinot ar 980.

    Betija
    19.12.2019 09:47

    Man ir 965roomba. Tīra labi.
    bet protams i7, liekas super, ja pats iztīra atkritumu tvertni un var aizsūtīt tīrīt kādu konkrētu telpu, bet nu cena gan nevilina.
    Es savu 965 Irobot aiznesu uz koridori, palaižu, šis izrīra un beidz darbu kur sāka, tad aiznesu atpakaļ uz māju. Bet lien pāri sliekšņiem, tīra vilnas gar spalvu (4cm) tepiķi, bet vairs neļauju, jo uzskata to par ļoti netīru objektu un tās vilnas plūkšanas ātri piesit pilnu tvertni. Ā un tiešām nekrīt pa trepēm 👍
    Ja gribi papildus bonusus pie reģistràcijas, tad mans lietotājvārds: betijab

    Reklāma