Web Analytics
More
    Reklāma

    Technics izlaiž jaunu leģendārā SL-1200 vinila plašu atskaņotāja versiju

    Jaunākie raksti

    Lieliski jaunumi! Nē, fantastiski jaunumi! Technics ir izziņojis jauno SL-1200MK7 vinila plašu atskaņotāju, kas ir paredzēts dīdžeju vajadzībām. Tas izskatās tāpat kā “oriģinālais” atskaņotājs, ko var atrast visās pasaules malās un uz kura ir spēlējis ikviens sevi cienošs dīdžejs. Jāpiezīmē, ka iepriekšējais šīs sērijas modelis tika izlaists tālajā 2008. gadā un tas ir ļoti, ļoti gaidīts jaunums.

    Lai arī jaunais atskaņotājs vizuāli izskatās ļoti līdzīgs priekšgājējam, tam “vēderā” ir šādi tādi moderni jaunumi. Ripu joprojām griež tiešās piedziņas (direct drive) motors, taču tagad to kontrolē sarežģītāks dators un rezultātā līdz minimumam ir samazinātas dažādas nevēlamas vibrācijas, kas rada nevēlamu rotācijas ātruma maiņu, jeb “peldēšanu”. Jaudas ziņā jaunais modelis ir palicis SL-1200MK5 līmenī. Lietotājs var pielāgot motora griešanās uzsākšanas un bremzēšanas ātrumu.

    Reklāma

    Pozitīvs jaunieviesums ir noņemami strāvas un audio kabeļi, jo iepriekš tie bija iebūvēti pašā ierīcē un to nomaiņa bija nevajadzīgi sarežģīta darbība.

    Klāt nākusi jauna reversās spēlēšanas funkcija, ko var aktivizēt vienlaicīgi nospiežot ātruma un Start/Stop pogas. Pārstrādāts ir arī adatas apgaismojuma elements, kas ļaus to labāk redzēt tumsā. Tāpat Technics veicis izmaiņas atskaņotāja korpusā, lai minimizētu vibrācijas.

    Diemžēl pagaidām nav izziņota jaunā produkta cena un atliek tikai cerēt, ka tas nemaksās tos vājprāta tūkstošus, kas tika prasīti par dažiem citu sēriju atskaņotāju modeļiem, kas tika izlaisti iepriekšējos gados. Man uz īsu brīdi jaunībā bija pārītis Technics SL-1200 atskaņotāju, atceros tos ar labu, nolādu sevi ik dienu par to, cik vieglprātīgi pārdevu tos un noteikti nopirkšu jaunu pāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma