Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo lētas bezvadu austiņas AirDots

    Jaunākie raksti

    Jaunie viedtālruņi arvien biežāk mūs spiež pāriet no ierastajām vada austiņām uz Bluetooth austiņām. Nevienam nebūs noslēpums, ka Bluetooth ir visai kašķīgs bezvadu savienojums, turklāt Bluetooth nebūt nav dēvējams par ideālu skaņas pārraidītāju. Turklāt labām Bluetooth austiņām ir vēl viens mīnuss – tās ir dārgas.

    No 11. novembra interesentiem būs pieejamas Xiaomi AirDots Bluetooth austiņas, to aptuvenā cena būs 28 dolāri. Jārēķinās, ka visādi aļiki un gearbesti pamanīsies uzlikt vēl vismaz 10 dolārus klāt pie cenas.

    Reklāma

    Xiaomi AirDots Bluetooth austiņas atbalsta Bluetooth 5.0, tātad savienojums būs stabilāks un mazāk tērēs enerģiju. Nekādus rekorda cienīgus ilgdarbības laikus Xiaomi AirDots no sevis neizspiedīs – ar vienu uzlādi stereo režīmā austiņas darbosies četras stundas. Xiaomi AirDots pārnēsāšanas kastīte vienlaikus ir arī uzlādes ierīce, tā nodrošinās divas austiņu uzlādes reizes (kopā ar uzlādētām austiņām sanāk pieklājīgas 12 stundas).

    AvotsXDA
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    House
    07.11.2018 18:00

    labām Bluetooth austiņām ir vēl viens mīnuss – tās ir dārgas

    nu ko var gvelzt ebuy pa 25eiro jau ka 2gad atpakal iegadajos loti labas austinas, tik nejau tamponveidigos un lietoju 3 darba dienas ar vienu uzladi, protams muziku klausities!

    x
    07.11.2018 19:50
    Reply to  House

    labas austiņas ir labas ne tikai no pārraides protokola vai cenas viedokļa….tām ir arī jāskan labi.

    digitalk
    08.11.2018 07:38
    Reply to  x

    tad no citāta ir jāsvītro vārds Bluetooth.

    itanium
    07.11.2018 22:11

    Visticamāk, ka nekas jēdzīgs te nebūs. Xiaomi ir gana jēdzīgas parastas, vada in-ear austiņas (Mi In-Ear Headphones Pro), kas maksā 20+ USD. Jēdzīgas, bet ne tuvu tās cenu kategorijas līderiem. Nevaru, protams, garantēt, bet liekas, ka šīs skanēs visai sliktāk par tām pašām Xiaomi vadiniecēm – teju tā pati cena, bet klāt nāk BT, mazs DAC katrā austiņā, 3 akumulatori.

    Jānis
    08.11.2018 10:55

    Cerams, ka drīz iznāks jaunie airpods 2

    Kristaps Skutelis
    08.11.2018 10:58
    Reply to  Jānis

    Nu jābūt kaut kad drīzumā. Nesen lasīju ziņu, ka jau iet cauro sertifikācijai.

    Reklāma