Asus Zenbook Flip vs Lenovo Yoga 520 salīdzinājums (video)

14

Šo nedēļu vēlos iesākt painformējot par jaunu un centīgu tehnoloģiju apskatnieku – Konsumer. Šī projekta autors Lauris relatīvi īsā laika posmā ir sagatavojis jau vairākus diezgan kvalitatīvus video apskatus datoriem, telefonam un pat DJI Osmo Mobile 2 stabilizatoram.

Man patīk viņa aktivitāte un uzskatu, ka viņa veikums ir jāliek mūsu tehnoloģiju ēdienkartē, aktīvi jāseko viņa darbam un ar saturīgiem komentāriem jāpalīdz uzlabot video apskatu kvalitāte. Pieseko viņa YouTube kanālam un Facebook lapai!

Reklāma

Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
14 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Čiekurs
05.11.2018 10:13

Es ieteiktu veidot apskatu vairāk detalizētu, apskatot arī sīkas, bet svarīgas nianses, piemēram, saistībā ar akumulatora darbības ilgumu, lādēšanas laiku utt. Galu galā abas ierīces ir ļoti līdzvērīgas.
Arī video kvalitāte prasītos augstāka.
Konsumer=Kursors? Baigi līdzīgs logo un nosaukums.

Konsumer
05.11.2018 10:35
Reply to  Čiekurs

Bija izvēle starp īsu un konspektīvu apskatu, vai garu un detalizētu. Nākotnē noteikti apsvēršu iespēju izvērst salīdzinājumus. Daļu no lietām (piemēram baterijas darbības laiks) apskatīju abu datoru atsevišķajos apskatos, kur tika apskatīti arī citi aspekti. Šis salīdzinājums bija vairāk orientēts uz vidējā patērētāja interesi par funkcionalitāti, ne tik daudz uz specifikāciju atstāstu.
Kas attiecas uz Konsumer=Kursors, tad nē, doma noteikti nebija ne kopēt, ne atdarināt.

Čiekurs
05.11.2018 10:47
Reply to  Konsumer

Taisnība, ja apskatītu visus parametrus, tad 4min video pārvērstos par 40min palagu.
Jebkurā gadījumā prieks, ka tiek veidots kvalitatīvs pašmāju saturs! *highfive*

Konsumer
05.11.2018 10:52
Reply to  Čiekurs

Paldies! Jā, Tev taisnība. Tā kā šie salīdzinājumu video vēl ir pavisam jauni konceptā, tad es arī meklēju vēl to īsto formulu un balansu starp tehnisko pusi un starp patērētāja perspektīvu. Jo ja vienam DDR3 vs DDR4 kaut ko izsaka, tad citam vajag tikai saprast kaut kādas pamata lietas un lietošanas īpatnības. Bet ar katru video kaut ko mācos pats, un izskatu pilnīgi katru komentāru un viedokli, jo dienas beigās saturs tiek radīts priekš Patērētājiem :) :) :). *highfive* atpakaļ!

Šitā
05.11.2018 10:27

Mums ofisā Yoga jau gadu mētājas. Ilgi slēdzās iekšā, lēni strādāja, nerunāsim par 4k video vai tml, pieliekot usb atmiņu, uzkārās, čābīgs točpads. Svaigs windows, nezinu speceni, bet sliktais iespaids par Lenovo tikai vēlreiz apstiprinājās – dārgs un ne vella neiet. Saprastu ja tas būtu 300€ pc

Konsumer
05.11.2018 10:40
Reply to  Šitā

Negrasos aizstāvēt nevienu, bet iespējams, ka kāds vecāks Yoga modelis? Tiešām, tikai minu. Šie abi slēdzās iekšā ar nelielu starpību. 4K video ir, protams, liels izaicinājums. Bet šiem abiem ir Full HD paneļi, kas nozīmē, ka tie nedod skatītājam šādu pieredzi. Tikai lieki tērē datora resursu lai apstrādātu failu, bet galu galā tāpat izdod tikai 1080p. Jebkurā gadījumā, vismaz nav vairs tie laiki, kad reizi nedēļā jātaisa Disk Defragmentation (tiem, kuri vēl atceras tās mokas). Katrā ziņā iekārtu cenas, protams, ka aug un ar to mums, kā patērētājiem, ir jāsamierinās.

Bzh
05.11.2018 12:14

Interesanti, pilnīgi bezjēdzīgu taustiņu darbības skaļumu (tipa tenisā, snookerā u.c. klusās vietās jāraksta online apskati?) apskata, bet līdzi nesamo svaru, kurš vidējam patērētājam ir vismaz 10x svarīgāks – nē.

Konsumer
05.11.2018 22:30
Reply to  Bzh

Paldies, jā svara pieminēšana izkrita no prāta. Honest mistake. Vēlreiz paldies, ka pieminēji. Kā jau manīji iepriekšējajos video kanālā, tad ir lietas tīri dažādo ierīču satura apskatā, ar kurām tiek eksperimentēts. Tagad uz kādu laiciņu laptopi neplānojas, bet mācības un ieteikumi datoru saistībā tiks izskatīti.

GGrs
05.11.2018 14:50

Uhh, filmēts ar jocīgu kartupeli, video tomēr jābūt vizuāli baudāmam, te gan fonti gan filmēšanas/montēšanas stils tādi pabriesmīgi, kā no youtube pirmssākumiem.
Veiksmi nākotnē, jo youtube pilns ar tech reviewers.

Kristaps Skutelis
05.11.2018 17:49
Reply to  GGrs

Nu latviski praktiski nav :)

Konsumer
12.11.2018 10:37
Reply to  GGrs

Starp citu, ir arī citi kartupeļu video :). Piemēram :https://youtu.be/4c-sSJTttSk
Droši aizinu noskatīties arī tos!

Un liels paldies par veltīto laiku skatoties. Lai arī komentārs ar kritiku, tomēr novērtēju veltīto laiku. Tas tiešām nozīmē daudz.

GGrs
16.11.2018 17:42
Reply to  Konsumer

Novēlu tev pārspēt Kristapu, mums vajag jaunu LV tech guru. Tu konkrēti šitajā video atsit Lew no Unbox therapy – pareizi ir – jāmācās no labākajiem.

Kristaps Skutelis
16.11.2018 18:09
Reply to  GGrs

Nu, paga, šajā video taču nebija nekādas agresijas un uzbraucienu :D

Konsumer
16.11.2018 22:27
Reply to  GGrs

Hā, paldies. Pieļauju, ka ekstravagantā frizūraa un bārda palīdz 😂 Starp citu, brilles un kepka man arī kaut kur ir, bet tas jau būs izcili weird un cheesy ņemt un kopēt. Starp citu, nedaudz savādāka (arī vēl eksperimentāla) formāta video gaidāms uz Valsts svētkiem.