Web Analytics
More
    Reklāma

    Palm ir atgriezies ar telefonu, kas nav gluži telefons

    Jaunākie raksti

    Viens no senākajiem viedo ierīču ražotājiem Palm ir atgriezies! Faktiski atgriezies ir zīmols, tā jaunie izmantotāji ir izveidojuši viedtālruni, kas pats par sevi nav pilnvērtīga ierīce.

    Mūsdienu viedtālruņi ir tik milzīgi, ka tiem nepieciešams pašiem savs telefons. Vismaz tā uzskata Palm zīmola izmantotāji. Palm maksā 349 dolārus, tas pieejams tikai ASV un tikai Verizon Wireless tīklā. Palm varēsi apvienot ar jau esošo viedtālruni, lai sporta zālē varētu ienest 3.3 collu ierīci, nevis 6 collu milzi.

    Reklāma

    Palm 3.3 collu ekrānam ir 445 PPI ekrāna punktu blīvums, kas pārsniedz iPhone XS Max ekrāna piedāvāto punktu blīvumu un attiecīgi attēla asumu. Palm darbina Android 8.1 Oreo, Snapdragon 435 kopā ar 3 GB RAM, telefoniņš saņēmis 12 megapikseļu galveno kameru un 8 megapikseļu pašiņu kameru.

    Telefoniņš izmanto saskarni, kas atgādina Apple Watch, tam ir iebūvēts Google Play lietotņu veikals un darbojas Google Assistant.

    Palm paredzēts izmantot kopā ar Android viedtālruni, bet tas daļēji sadarbosies arī ar iPhone. iMessages ziņojumi, protams, būs lasāmi tikai iPhone.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma