Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Assistant pievieno mūzikas atpazīšanu

    Jaunākie raksti

    Digitālais balss asistents Google Assistant aizguvis (nokopējis) mūzikas atpazīšanas iespējas no Shazam. Google jauno iespēju nodēvējusi par Sound Search. Faktiski nekā jauna te nav, jo jau iepriekš Google Assistant spējis atpazīt mūziku, bet šobrīd iespēja krasi uzlabota.

    Google Assistant Sound Search darbojas kopā ar Android viedtālruņiem. Diemžēl Google Assistant nespēj atpazīt koncertos atskaņotus skaņdarbus, bet to nespēj arī Shazam un citi ilggadīgi mūzikas atpazīšanas servisi.

    Reklāma

    Tev atliek vien Google Assistant uzprasīt: “What’s this song?” vai “Hey Google, what’s this song?”. Šobrīd mūzikas atpazīšana ir lēnīga, Google to sola vēl tālāk uzlabot.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kengurs
    18.09.2018 12:16

    Šito fīču ievēroju pirms kāda pusgada un jau toreiz ļoti labi strādāja

    Puika
    18.09.2018 21:52

    Man šķiet, ka šāda funkcija Google Assistant jau bija pirms kāda gada. Tagad tā ir uzlabota. Tomēr pagaidām arī šis Sound Search uzlabojums cik zinu daudziem buksē un vai nu lēni vai visbiežāk vispār nešancē + iOS versija nav pieejama. Ir gan arī tādi kam viss darbojas – kā komentētājam ar segvārdu “ķengurs:)
    Jebkurā gadījumā tādi vecie buki kā es (kam galvenais ir aplikāciju ātrums un precizitāte nevis tikai tas, ka jaunums) izmanto un turpinās Shazam līdz nebūs kas labāks. Godīgi sakot, Shazam ruļevajet. Vienīgi tas, ka Shazam tāpat kā (Google) Sound Search koncertā nespēj atpazīt dzīvo mūziku, bet tas tāpat jau skaidrs.

    Reklāma