Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube lietotne tagad rāda, cik stundas esam pavadījuši skatoties video

    Jaunākie raksti

    Digitālā labklājība tagad ir popularitātes kalngalā un gan Android, gan iOS mobilo platformu jaunākajās versijās ir iestrādāti rīki, kas uzskaita mūsu ar ierīcēm pavadīto laiku. Tas tiek darīts, lai mēģinātu mūs atgriezt pie saprātīgiem to lietošanas apmēriem un palīdzētu nesaiet pilnīgā tūtē.

    Jaunākajā YouTube lietotnes versijā konta iestatījumos var atrast jaunu sadaļu “Time watched” un tajā tiek parādīta informācija par to, cik daudz laika esam pavadījuši skatoties video šajā servisā. Statistikas informācija attēlota par skatītā video daudzumu šodien, vakar, pagājušajā nedēļā un vidēji dienā.

    Reklāma

    Tagad lietotne arī piedāvā izveidot atgādinājumus par to, ka jāpaņem pauzīte no video skatīšanās. Mēs paši varam norādīt laiku pēc kura rādīt šo atgādinājumu.

    Ja YouTube esam parakstījušies uz veselu lērumu dažādiem kanāliem, tad noteikti telefons visu laiku mirgo un vibrē paziņojot par jaunu saturu, kas publicēts šajos kanālos. Tas var ļoti traucēt ikdienas darbos un novērst uzmanību no svarīgākiem darbiem. Jaunā YouTube lietotne mēģina risināt arī šo problēmu un piedāvā iespēju iestatīt vienu laiku dienā, kad paziņot mums visu mūsu sekojamo kanālu jaunumus. Tāpat YouTube lietotnei tagad var likt apklust pavisam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lietotājs
    28.08.2018 10:30
    As
    28.08.2018 13:08

    Gribēju ielogoties sīču youtube kontos iz datora un ieregulēt notifikācijas,- nekā, nāksies iegūt fizisku pieeju viņu telefoniem,lai saregulētu visu iekš app. Vispār varēja arī datora versijai šo atļaut, lai strādā uz konkrētā lietotāja konta jebkādos youtube pieejas servisos

    digitalk
    28.08.2018 15:02
    Reply to  As

    diez vai laika uzskaiti var normāli izdarīt ārpus appa, tāpēc arī nav realizēts. ja tu youtube uz telefona skatīsies ar web browseri, tad arī nekādas uzskaites nebūs.

    Klāvs
    29.08.2018 17:23
    Reply to  digitalk

    Youtūbu vispār neskatos caut appu, pārsvarā uz pc, tiko atvēru appu lai paskatītos un viss rādās, 2,5h vidēji dienā.

    digitalk
    29.08.2018 23:37
    Reply to  Klāvs

    tad jau bēdīgi slavenā Googles programmētāju prakse būs visā savā godībā :) labā roka nezina, ko dara kreisā un/vai nav spējīga tikt līdzi.

    Krotow
    28.08.2018 18:39

    Tur gan nav uzskaitīts, cik daudz laika pavadīts tikai klausoties. Pēdējā laikā sanāk fonā klausīties dažādus apskatus (pats video tiek skatīts tikai ja subjekts kļūst interesants). Tas pats par mūzikas klausīšanos.

    LAN
    28.08.2018 23:05
    Reply to  Krotow

    The same here. Uzmetu aci tikai kādiem 30% patērētā satura.

    Reklāma