Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer ar GT zīmolu attīstīs videospēļu aksesuāru biznesu

    Jaunākie raksti

    Videospēļu bizness pieņemas spēkā un tagad teju katrs vērā ņemamais datoru un to komponenšu ražotājs vēlas nokosties no sulīgā videospēļu pīrāga. Tiek veidotas speciālas videospēļu datoru un to sastāvdaļu sērijas un ražotāji atbalsta dažnedažādus videospēļu turnīrus, kā arī Twitch un tamlīdzīgu servisu populāros straumētājus.

    Pasaulē piektais lielākais datoru ražotājs Acer ir paziņojis, ka atsevišķā biznesa vienībā nodalīs datoru perifērijas ierīču biznesu. Uzņēmums saskata lielu attīstības potenciālu, jo arvien vairāk spēlētāju ir gatavi pirkt dažādus aksesuārus, kas palīdz tiem spēlēt labāk vai/un izskatīties labāk.

    Reklāma

    Jauno biznesu sauks “GT”, kas ir saīsinājums no nosaukuma “Gadget Technology”. Acer ar šo zīmolu plāno izstrādāt un tirgot tastatūras, peles, austiņas, krēslus un pat čemodānus ar kuriem savus datorus pārvadāt uz spēļu pasākumiem.

    Formāli jaunais uzņēmums tiks atdalīts 14. septembrī un tam tiks piešķirti 1.5 miljoni ASV dolāru sīkiem tēriņiem.

    Piezīmēšu, ka Acer jau eksistē Predator zīmols ar kuru uzņēmums tirgo jau gatavus datorus videospēlēm. Pagaidām nav informācijas kā abi zīmoli sadarbosies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma