Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ieguldīs 22 miljardus auto komponenšu, 5G un mākslīgā intelekta izpētē

    Jaunākie raksti

    Dienvidkorejas lielākais konglomerāts Samsung Group pirms nedēļas izziņoja pēdējā ceturkšņa finanšu rezultātus un tie nav iepriecinoši – sabremzējusies izaugsme, jo Galaxy S9 nepērk tik daudz kā Samsung bija plānojis. Jau šovakar uzņēmums prezentēs savu flagmani Note 9 un varbūt tas atstās pozitīvu iespaidu uz uzņēmuma finanšu rādītājiem turpmākajos ceturkšņos.

    Samsung ir paziņojis, ka nākamo trīs gadu laikā izpētes projektos plāno ieguldīt 22 miljardus ASV dolāru. Šo naudu paredzēts sadalīt uz projektiem mākslīgā intelekta, 5. paaudzes mobilo sakaru tehnoloģiju, automobiļu elektrisko komponenšu un bioloģiskās farmācijas jomās.

    Reklāma

    Uzņēmums plāno palielināt mākslīgā intelekta pētnieku skaitu līdz 1000 vairākos šīs jomas izpētes centros Apvienotajā Karalistē, Kanādā, Krievijā, ASV un Dienvidkorejā.

    Tomēr šie 22 miljardi nav visa summa, ko Samsung plāno ieguldīt izpētē. Konglomerāts plāno turpināt darbu un izpēti arī displeju un pusvadītāju elektronikas jomās un tādējādi kopējais investīciju apjoms izpētē sasniegs pat 161 miljardu dolāru. Tāpat Samsung tuvāko trīs gadu laikā plāno radīt 40 000 jaunas darba vietas.

    AvotsCNBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    09.08.2018 16:05

    Varētu padomāt, ka telefonu laba lietota auto cenā tā uzreiz pirks katrs skolnieks :)

    Reklāma