Web Analytics
More
    Reklāma

    Turing gatavo jaunu viedtālruni… 2020. gadam!

    Jaunākie raksti

    Turing Robotics vēlas vēlreiz pamēģināt spēkus viedtālruņu tirgū, kaut arī iepriekš Turing ir izdevies pāris reizes salaist grīstē viedtālruņu izlaišanas un pa ceļam pat pieteikt bankrotu.

    Pēc diviem gadiem gaidāmais Turing HubblePhone drīzāk atgādina kompaktu videokameru, tādas kādreiz veidoja Toshiba un citi ražotāji. Par Turing HubblePhone zināmas divas lietas – viedtālrunim būs divi ekrāni un vājprātīga cena.Attēlu rezultāti vaicājumam “toshiba video camera”

    Reklāma

    Turing HubblePhone ir tā dēvētais atvāžamais viedtālrunis (flip phone), bet pagaidām nav zināms, kā tieši darbosies atvēršanas mehānisms. Galvenā viedtālruņa kamera piedāvās 15x optisko palielinājumu, Turing HubblePhone pircējs saņems arī spēcīgu video apstrādes programmatūru.

    Turing HubblePhone saņemšot vēl neiznākušo Qualcomm Snapdragon 855 procesoru un arī 5G mobilo datu savienojumu. Turing HubblePhone cena būs 2750 dolāri, pie pircējiem Eiropā viedtālrunis nonāks 2020. gada augustā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    31.07.2018 10:11

    neaizies. ikdienā cilvēks nestaipīs līdzi mūrnieka ķelli, bet atvaļinājumā var paņemt līdzīga svara videokameru kuru noslīcinot bādenes ezerā, līdzi nedodas visi kontakti un simkartes arīdzan.

    mazliet korejieši pastaigās (ja vispār) un pazudīs.

    Lauris Špats
    01.08.2018 10:35
    Reply to  x

    :) Kādas mūsdienās ir problēmas ar kontaktiem? Viss tak neparanoiskiem cilvēkiem glabājas Gūgles kontaktos, kas ir pieejami no jebkura datora.. ;) Ok, SIM karti dabūsi atbraucot LV atpakaļ un būs izdevies atvaļinājums bez sakariem.. :)

    Uldis M.
    31.07.2018 10:57

    Nu nez, Nokia N90 laikos tas bija super kruta, bet mūsdienās šāds oregami šķiet diezgan bezjēdzīgi… Nu tas tā – tīri priekš atšķiršanās no citiem… Visādas grozāmas vai izbīdāmas mehāniskās daļas tomēr ir pakļautas gan nolietojumam, gan mitruma un svešķermeņu iekļūšanai.
    Monolīts viengalbala viedtālrunis ar ūdensizturību tomēr ir praktiskāka izvēle.

    Lapsinieks
    31.07.2018 11:17
    Reply to  Uldis M.

    man bija N90. Kamera bija ūder, tādu risinājunu nevar iedabūt monolītā korpusā… bet bija nenormāli trausls un ļodzīgs

    Reklāma